șoferi beți în trafic și peste 30 de permise reținute în weekend la sibiu
FOTO arhivă

Polițiștii sibieni au constatat 9 infracțiuni la regimul rutier, au reținut 31 de permise de conducere, au retras 8 certificate de înmatriculare și au aplicat 393 de amenzi în valoare de 82.500 de lei în weekend-ul trecut.

Nu puțini au fost și șoferii prinși băuți în trafic. De exemplu, un bărbat a fost depistat la Copșa Mică.

„La data de 10 august a.c., în jurul orei 07,30, pe DN 14, în localitatea Copșa Mică, polițiștii au depistat un brașovean în vârstă de 27 de ani, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat”, transmit reprezentanții IPJ Sibiu.

Pe numele șoferului s-a întocmit dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Totodată, la data de 11 august, în jurul orei 08,30, în municipiul Sibiu, pe strada Mihail Kogălniceanu, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au depistat un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Cisnădie, care conducea un autoturism în timp ce se afla sub influența alcoolului.

Cu o concentrație de 0,69 mg/l alcool în aerul expirat, pe numele șoferului s-a întocmit dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Ultima oră

Comentariul meu