șofer din vâlcea, recalcitrant cu polițiștii sibieni - a refuzat testarea cu etilotestul
Foto: arhivă

Un șofer de 23 de ani s-a ales cu dosar penal după ce a fost oprit de polițiștii sibieni și a refuzat testarea cu etilotestul. Acesta mirosea puternic a alcool. El a fost depistat de doi oameni ai legii aflați în afara programului.

„În dimineața zilei de duminică, în jurul orei 06,00, în municipiul Sibiu, doi polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Urbană Sibiu, aflați în drum spre casă după încheierea turei de noapte, în Piața Aurel Vlaicu, au observat că la volanul unui autoturism se află un tânăr care părea să conducă sub influența alcoolului”, spune Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Cei doi polițiști au solicitat de îndată sprijinul colegilor aflați în serviciu, care au reușit oprirea autoturismului în cauză pe strada Munteniei.

Potrivit surselor Ora de Sibiu, se pare că bărbatul a fost recalcitrant cu polițiștii.

„Polițiștii au constatat că șoferul, un vâlcean în vârstă de 23 de ani, emana halenă alcoolica, însă a refuzat atât testarea cu aparatul etilotest, cât și recoltarea de probe biologice”, mai spune Welter.

Pe numele șoferului s-a deschis dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de refuz de recoltare a probelor biologice în vederea stabilirii nivelului alcoolemiei în sânge.

Ultima oră

Comentariul meu