video foto - treisprezece răniți în accidentul grav de pe valea oltului. unul a fost luat cu elicopterul

Microbuzul implicat în accidentul grav de duminică după amiază pe Valea Oltului (VIDEO FOTO AICI) desfășura o cursă ocazională pe ruta Pitești – Ocna Sibiului. Treisprezece din cei 18 pasageri au ajuns la spital.

Nu mai puțin de 21 persoane au primit îngrijiri medicale la fața locului. Șapte au fost duși la spital în Vâlcea, cinci la Sibiu, iar una la Craiova cu elicopterul. Șase au refuzat transportul la spital.
ISU Sibiu a anunțat că intervine in sprijin de urgență cu două autospeciale Smurd și o autospecială transport victime multiple.
VEZI AICI VIDEO FOTO ȘI INFORMAȚII MAI MULTE DE LA FAȚA LOCULUI
’’Se acordă îngrijiri medicale pentru 21 de persoane implicate, conștiente și neîncarcerate, respectiv 19 din microbuz și două persoane în autoturismul accidentat.video foto - treisprezece răniți în accidentul grav de pe valea oltului. unul a fost luat cu elicopterulDouă persoane din autoturism au fost scoase din mașină de către participanții la trafic și prezintă fracturi de membre. Alte șapte persoane din microbuzul răsturnat prezintă traumatisme diverse (acuză dureri abdominale, toracice, dureri de spate). Toate victimele sunt conștiente.

Nu sunt minori printre răniți.

Ultima oră

Comentariul meu