acc dn7 vo

Accidentul a avut loc duminică după amiază pe DN7 – Valea Oltului. În urma impactului microbuzul s-a răsturnat. În urma accidentului, 13 persoane au fost transportate la spital, din care o victima a fost transportată cu elicopterul.

UPDATE 3
Microbuzul implicat în accidentul grav de duminică după amiază pe Valea Oltului desfășura o cursă ocazională pe ruta Pitești – Ocna Sibiului. Treisprezece din cei 18 pasageri au ajuns la spital. Detalii despre starea lor, AICI.

CITEȘTE ȘI: VIDEO FOTO – Treisprezece răniți în accidentul grav de pe Valea Oltului. Unul a fost luat cu elicopterul

Update 2
ISU Sibiu intervine in sprijin de urgență cu două autospeciale Smurd și o autospecială transport victime multiple pe DN7, localitatea Câineni – Râul Vadului la un accident rutier produs intre un autoturism și un microbuz.update video foto - microbuz răsturnat pe valea oltului. treisprezece persoane sunt rănite update video foto - microbuz răsturnat pe valea oltului. treisprezece persoane sunt rănite Se acordă îngrijiri medicale pentru 21 de persoane implicate, conștiente și neîncarcerate, respectiv 19 din microbuz și două persoane în autoturismul accidentat. Două persoane din autoturism au fost scoase din mașină de către participanții la trafic și prezintă fracturi de membre. Alte șapte persoane din microbuzul răsturnat prezintă traumatisme diverse (acuză dureri abdominale, toracice, dureri de spate). Toate victimele sunt conștiente.  Intervenția se află în dinamică.

Update 1
SAJ Sibiu trimite un echipaj tip C2 unul B2. Se mai deplasează de la Sibiu  Smurd C1, Smurd B. La sosirea echipajelor au gasit 19 victime. O victima preluata de SAJ prezintă un traumatism de coloana. Mai multe victime prezintă contuzii si excoriatii. Fortele dislocate asigura asistenta medicala tuturor victimelor.

Știrea inițială
Evenimentul rutier a avut loc pe DN7 în zona Câineni – Râul Vadului. acc dn7 vo2Este vorba de o coliziune între un autoturism și un microbuz.

YouTube video

Din primele informații în microbuz se aflau 18 persoane. acc dn7 vo4Acestea au ieșit toate afară. În cealaltă mașină se afla o singură persoană. Traficul este blocat în zonă.

Ultima oră

Comentariul meu