foto - poliţia caută fetiţa de 7 ani din mălâncrav, răpită de tatăl iranian

Poliţiştii sibieni caută o fetiţă de 7 ani din satul Mălâncrav, care a fost luată de tatăl iranian, care şi-a lovit femeia în 30 iulie şi a plecat de acasă cu copila. Mama fetiţei este disperată, are şi un ordin de protecţie şi cere ajutorul tuturor celor care pot da informaţii despre copil.

Căutat de poliţişti după ce şi-a bătut nevasta şi a fugit cu copilul

Contactat de Ora de Sibiu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Sibiu, Elena Welter, anunţă că poliţiştii îl caută pe bărbatul iranian care a plecat de acasă, în 31 iulie, cu fetiţa, după ce şi-a lovit nevasta. „În cauză, la nivelul I.P.J. Sibiu s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de nerespectare a unei hotărâri judecătorești, iar polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Sibiu desfășoară activități specifice în vederea depistării minorei. În urma investigațiilor preliminare efectuate s-a stabilit următoarea stare de fapt: La data de 31 iulie a.c., în jurul orei 03,00, prin apel 112, femeia a sesizat Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu cu privire la faptul că, în seara zilei de 30 iulie, între aceasta și soțul ei a izbucnit un conflict care a degenerat în acte de violență între cei doi soți, bărbatul plecând de la domiciliu împreună cu fiica, într-o direcție necunoscută. Ca urmare a cercetărilor efectuate privind conflictul dintre cei doi soți, polițiștii au deschis un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de violență în familie, respectiv lovire sau alte violențe. Totodată, polițiștii au emis un ordin provizoriu de protecție a femeii”.

Judecătorul dă dreptate sibiencei din Mălâncrav şi a emis un ordin de protecţie

„La data de 9 august, Judecătoria Mediaș a emis împotriva bărbatului un ordin de protecție prin care acestuia i se interzice apropierea de femeie, dar și de cei doi minori, fiica în vârstă de 7 ani și fiul în vârstă de 4 ani. Cercetările continuă la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu în vederea stabilirii întregii stări de fapt și aplicării măsurilor legale conform competenței”, mai spune Poliţia Sibiu.

ordin de restrictie
Ordin De Restrictie

Soţ acuzat că se ascunde în România, după ce şi-a răpit fetiţa de 7 ani

Femeia din Mălâncrav crede că soţul s-ar ascunde undeva în ţară, după ce a răpit fetiţa. „Vă rog să puteți un anunț oricine îl vede să anunțe la 112”, ne imploră mama. Bărbatul ar avea o maşină marca BMW, de culoare gri melalic deschis, înmatriculată în Germania, iar pe maşină se află o cutie portbagaj.

tata si fata
Tata Si Fata

Soţul iranian care a răpit copilul din Mălâncrav nu ar fi plecat în ţara lui natală

Andreea Maria, sibianca din Mălâncrav, a încercat să ia legătura cu familia soţului din Iran, dar rudele lui susţin că acesta nu ar fi în Iran. Repetăm apelul: oricine vede sau deţine informaţii despre copil, să sune urgent la 112. Fetiţa se numeşte Alieh Djabbarpoor.

 

Ultima oră

Comentariul meu