foto - o sibiancă disperată cere ajutorul poliţiei. soţul i-a răpit fetiţa

O sibiancă disperată din satul Mălâncrav cere ajutorul oricui vede fotografia fetiţei sale, de care nu mai ştie nimic din 30 iulie, ziua în care spune că soţul ei, un iranian, a încercat să o omoare, după care a i-a răpit copila. Fetiţa se numeşte Alieh Djabbarpoor şi are 7 ani, potrivit mamei, Andreea Maria Djabbarpoor, care are domiciliul şi în Germania. Cel acuzat că a fugit cu copilul se numeşte Reza Djabbarpoor, cu domiciliul în Germania şi în Iran. Femeia din Mălâncrav a cerut ajutorul poliţiştilor.

tata si fata
Tata Si Fata

Strigăt de ajutor ca să se găsească o fetiţă de 7 ani din Mălâncrav

“Buna ziua. Soțul meu a încercat sa ma omoare pe data de 30.07.19 . Am scăpat fugind la vecinii, în timpul acela a răpit-o pe fetiță, Alieh Djabbarpoor are 7 anișori .A strigat și a plâns dar nu i-a dat drumul ,
Am anunțat poliția. Nu l-a găsit”, aşa începe povestea unei sibience din Mălâncrav, care este disperată pentru că nu mai ştie nimic de 12 zile de fetiţa ei. Sibianca susţine că soţul ei, a vrut să o omoare în 30 iulie şi ea a fugit la vecini ca să scape cu viaţă. În tot acest timp, bărbatul şi-ar fi luat fetiţa de 7 ani şi ar fi fugit cu ea.

Mama are un ordin de protecţie care însă nu a împiedicat bărbatul să ia fetiţa

Judecătoria din Mediaş a emis în 9 august, un ordin de protecţie faţă de sibianca Andreea Maria, dar şi faţă de cei doi copii ai ei şi sora acesteia. Ordinul ar trebui să protejeze femeia şi pe copiii ei de soţ, timp de cinci luni de zile. Tot judecătorul a decis să încredinţeze copiii, femeiii.

ordin de restrictie

Soţ acuzat că se ascunde în România, după ce şi-a răpit fetiţa de 7 ani

Femeia din Mălâncrav crede că soţul s-ar ascunde undeva în ţară, după ce a răpit fetiţa. “Vă rog să puteți un anunț oricine îl vede să anunțe la 112”, ne imploră mama. Bărbatul ar avea o maşină marca BMW, de culoare gri melalic deschis, înmatriculată în Germania, iar pe maşină se află o cutie portbagaj.

Soţul iranian care a răpit copilul din Mălâncrav nu ar fi plecat în ţara lui natală

Andreea Maria a încercat să ia legătura cu familia soţului din Iran, dar rudele lui susţin că acesta nu ar fi în Iran. Repetăm apelul: oricine vede sau deţine informaţii despre copil, să sune urgent la 112.

Ultima oră

Comentariul meu