pnl strangere semnaturi iohannis
Pnl Strangere Semnaturi Iohannis

Prim-vicepreşedintele Partidului Naţional Liberal (PNL), Raluca Turcan, lider al liberalilor sibieni, a declarat sâmbătă, că şi-a propus să strângă peste 35.000 de semnături pentru candidatura preşedintelui Klaus Iohannis, în judeţul Sibiu. Raluca Turcan şi ceilalţi parlamentari liberali, dar şi şefi de instituţii şi firme ai PNL din Sibiu au fost printre primii care au semnat sâmbătă dimineaţa, pentru susţinerea lui Iohannis.

Raluca Turcan crede că Iohannis este cel mai iubit la Sibiu şi se bazează pe susţinerea sibienilor

„Ne-am propus peste 35.000 de semnături. Este numărul de semnături pe care le-am obţinut pentru alegerile europarlamentare, dar aşa cum simţim pulsul şi cum vedem oamenii că ne întreabă până să ajungem la corturi, cum să semneze pentru Klaus Iohannis, credem că numărul acesta va fi mai mare şi chiar sper eu, cel mai mare de până acum”, a spus Raluca Turcan, sâmbătă, într-o conferinţă de presă.

Sibienii pot semna pentru Iohannis şi în cartierele Ştrand, Vasile Aaron, Hipodrom şi Terezian

„Sibienii sunt invitaţi să semneze pentru susţinerea candidaturii preşedintelui Klaus Iohannis la corturile care vor fi amplasate începând cu săptămâna viitoare în cartierul Ştrand (zona parcului), pe strada Semaforului-piaţă, pe bdul M. Viteazul (vizavi de CASS) şi în zona Terezian-Sibiul Nou”, se arată într-un comunicat de presă al PNL Sibiu. Cei care circulă prin zona centrală, pot semna pentru Iohannis în cortul din Parcul ASTRA.

foto pnl raluca turcan nicolae neagu
Foto Pnl Raluca Turcan Nicolae Neagu

Iohannis, lăudat înainte de vizita în SUA la Donal Trump 

Potrivit lui Turcan, „avem un preşedinte care o recunoaştere şi o preţuire externă fără precedent pentru un preşedinte de ţară. Acest avanjat suntem datori să-l valorificăm.” Președintele Donald Trump îl va primi pe președintele Klaus Iohannis la Casa Albă, marți, 20 august 2019, informează un comunicat al Administrației Prezidențiale americane.

Semnătura pentru candidatura lui Iohannis, primul pas pentru un nou mandat 

„Astăzi facem primul pas pe drumul către alegerile din 24 noiembrie.  PNL lansează, la nivel național, campania de strângere de semnături pentru susținerea lui Klaus Iohannis la președinția României.
Am semnat cu toată convingerea că este alegerea corecta pentru o Românie a dezvoltarii de tip european. Klaus Iohannis este presedintele care intelege prioritatile adevărate ale României. Înţelege importanţa imbunătăţirii unor domenii vitale, precum educaţia, fundaţia pe care se poate construi bunăstarea și dezvoltarea unei țări. Inţelege importanţa reconstrucţiei instituţilor româneşti după dezastrul guvernarii Dragnea-Dăncilă-Tăriceanu. Klaus Iohannis este preşedintele care garantează că România este și va rămâne o țară democratică, in care aplicarea legii şi egalitatea in faţa ei sunt principii nenegociabile1, a mai spus Raluca Turcan. Aceasta a subliniat determinarea preşedintelui Iohannis de „a sancţiona derapajele toxice ale PSD – ALDE”, fiind „cel mai important  factor care a menţinut România pe drumul european in aceşti ani.” Liderul PNL Sibiu este convins că, ” Iohannis a arătat românilor că, deși nu a avut susținerea unui guvern sau a unei majorități parlamentare, va lupta pentru ei, că nu va permite ca legile să fie făcute pentru cei puțini, pentru cei privilegiați. Nu in ultimul rand, asa cum a dovedit-o, Klaus Iohannis este un lider care poate sta la aceeași masă cu partenerii internationali si care poate apara in mod real interesele Romaniei. Am semnat asadar pentru o Românie normală, o Românie europeană!”

 

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

    1. Clovnul merge la Washington sa ce? Sa garanteze ca platim 2% din pib sa intretina ostirea Americana pe teritoriul Romaniei si ca le vom ceda gazele si petrolul din marea Neagra cu redevente mai mici decat cele carute de tarile din Africa.asta ii va aduce clovnului al 2-lea mandat.