sibienii chemaţi sâmbătă la protest în centrul orasului. s-a stabilit si traseul

Mii de sibieni sunt chemaţi sâmbătă seara, să iasă în stradă, să protesteze împotriva actualei guvernări, dar şi să comemoreze 10 august 2018. Protestul va începe sâmbătă, la ora 19.00 în faţa magazinului Dumbrava.

Protest de trei ore 

„Comisia de avizare a cererilor de organizare a adunărilor publice din Municipiul Sibiu a analizat și avizat favorabil cererea formulată de către o persoană fizică referitoare la organizarea și desfășurarea unui protest cu tema „ Comemorarea evenimentelor din 10 august 2018 de la București”. Protestul se va desfășura în data de 10.08.2019, în intervalul orar 19-22″, potrivit celor de la Primăria Sibiu. Potrivit sursei citate, „participanții se vor aduna în Piața Unirii (pe platoul asfaltat din fața magazinului Dumbrava), de unde se va pleca în marș pe următorul traseu: Piața Unirii (platoul asfaltat din fața magazinului Dumbrava)-Calea Dumbrăvii-B-dul. Mihai Viteazu – Sensul giratoriu aflat la intersecția dintre str. N. Iorga cu B-dul. M. Viteazu și retur.”

Posibil să se protesteze şi pe Rahovei, Semaforului, Ştefan cel Mare şi pe strada lui Iohannis

„În situația în care la acțiune vor participa mai mult de 10.000 de persoane, traseul se modifică, iar din sensul giratoriu aflat  la intersecția dintre str. N. Iorga cu B-dul. M. Viteazu, participanții vor continua marșul pe str. Rahovei-str. Semaforului-str. Ștefan cel Mare-str. Bâlea-b-dul C. Coposu-Piața Unirii (pe platoul asfaltat din fața magazinului Dumbrava)”, mai precizează Primăria Sibiu. 

Ultima oră

Comentariul meu