whatsapp image 2019 08 08 at 16.40.53
Blocul în care bărbatul a intrat cu forța

Polițiștii au intervenit joi după-amiaza într-un caz de violență domestică. Un bărbat din Boița a încercat să intre în apartamentul fostei soții, chiar dacă nu avea voie să se apropie de ea la mai puțin de 200 de metri. 

La data de 8 august, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Sibiu au reținut un bărbat în vârstă de 28 de ani, domiciliat în localitatea Boița, cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de încălcare a măsurilor dispuse prin ordin de protecție.

În fapt, la aceeași dată, în jurul orei 16,00, bărbatul a fost surprins de către polițiștii Biroului de Ordine Publică Sibiu în timp ce bătea la ușa apartamentului femeii, deși aceasta beneficiază de un ordin de protecție, prin dispoziția instanței bărbatul fiind obligat să nu se apropie la o distanță mai mică de 200 de metri de femeie sau de locuința acesteia.

whatsapp image 2019 08 08 at 16.41.00

Ca urmare a investigațiilor efectuate de către polițiști și administrării probatoriului în cauză, bărbatul a fost reținut 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunere de aplicare a măsurii controlului judiciar.
Cercetările continuă la nivelul Poliției Municipiului Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu