lus foto profil public fb
Foto Profil Public Facebook / Emilian Luș

Emilian Narcis Ciocănel, cunoscut în Sibiu ca Luș, aflat actualmente în arestul IPJ Sibiu, reținut într-un dosar de trafic influență la Șelimbăr (detalii AICI), are pe rol un proces cu un polițist de la IPJ Sibiu.

Pe lângă actualele probleme cu acuzațiile de trafic de influență, dosar în urma căruia Emilian Narcis Ciocănel zis Luș, a fost reținut de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu (detalii AICI), controversatul personaj care patronează și un celebru salon de masaj erotic din oraș, se confruntă și cu alte situații nu tocmai plăcute.
Luș a fost dat în judecată la finele anului trecut de către un polițist din cadrul IPJ Sibiu pentru ultraj.
Agentul Boca Grigore, a deschis o acțiune în instanță, aflată actualmente pe rol, la Tribunalul Sibiu. Surse de încredere au explicat că enervat de faptul că agentul respectiv i-ar fi dat câteva sancțiuni în trafic, Luș l-a amenințat în mai multe rânduri cu represalii pe polițist. Totul ar fi culminat cu un incident petrecut într-un loc public, acolo unde polițistul care era în timpul liber, a fost din nou amenințat direct de către Emilian Narcis Ciocănel.
Procesul a început în noiembrie 2018 și este pe rol la Tribunalul Sibiu, următorul termen fiind în 30 septembrie 2019.
CITIȚI ȘI: Cine este sibianul reținut pentru trafic de influență la Șelimbăr – ”Luș” are la activ mai multe ”isprave”
Reamintim că a ajuns pe mâna procurorilor după ce din luna aprilie a încercat să facă trafic de influență pe lângă o parte dintre angajații Primăriei Șelimbăr. Bărbatul a cerut 10.000 de euro unui alt sibian pentru a-i înlesni accesul la niște terenuri din Cartierul Tineretului din Șelimbăr. În cele din urmă acesta l-a denunțat de cel care îi promisese serviciile.
CITEȘTE AICI ACUZAȚIILE PROCURORILOR
Joi după amiază magistrații au decis că Luș nu poate fi cercetat în libertate – Detalii AICI.
VEZI ȘI: Vești proaste pentru Emil Ciocănel zis ”Luș” – Magistrații sibieni îl țin după gratii
Emilian Narcis Ciocănel, cunoscut în Sibiu  ca Luș, este cel care în februarie 2017 a depășit o coloană de protestatari, iar apoi a vrut să fugă după ce a fost oprit de polițiști.
VEZI AICI VIDEO CU INCIDENTUL
Tot Luș este cel care a devenit cunoscut în toată România după ce în vara lui 2016 și-a parcat mașina pe o plajă din Mamaia iar apoi a făcut publice pozele. a fost amendat atunci cu 20.000 de lei.
VEZI AICI POZELE DE ATUNCI
Cu încă un an în urmă, în 2015, același sibian reținut joi de procurori, a făcut o depășire ce ar fi putut fi soldată cu victime. totul s-a Petrecut la intersecția străzilor Milea cu Rahovei.
VEZI AICI IMAGINILE DE ATUNCI

Ultima oră

Comentariul meu