whatsapp image 2019 08 09 at 10.50.02

Carmen are doar 40 de ani. Este mămica a doi băieței de 6 și 4 ani. Ca orice mamă își dorește să le fie alături copiilor, să îi vadă crescând, la școală și apoi cu familiile lor. Deși asta e normalitatea, pentru Carmen s-a transformat într-un țel. Și asta pentru că este bolnavă de cancer, iar fiecare zi este o luptă. L-a învins o dată, dar acum are nevoie de ajutorul nostru pentru a reuși din nou. costurile tratamentului sunt mai mari ca prima dată, iar familia ei nu le poate suporta.

Prima luptă- câștigată

Carmen a depistat un nodul la sân în timp ce îl alăpta pe cel de al doilea băiețel. Se întâmpla la finalul lui 2016. ”Am mers atunci la medic, dar mi-a spus că din cauză că alăptez și canalele sunt pline nu își poate da seama ce e acolo. Nu mă deranja, nu mă durea, așa că am alăptat în continuare încă aproximativ un an. Apoi am mers din nou la medic la Cluj și mi s-a spus că este cancer”, spune Carmen.

La Sibiu i s-a propus tratamentul clasic cu chimioterapie. Știind ce presupune asta, Carmen nu și-a dorit ca cei mici că o vadă suferind. Așa că a apelat la un tratament alternativ. ”Am făcut niște perfuzii cu vitamina C alcalină, care m-au repus pe picioare. Am început să mă simt mult mai bine. Apoi medicul care m-a tratat mi-a spus de un medic ce lucrează în Australia, dar vine în Germania o dată pe an și care tratează cancerul prin galvanoterapie. Adică învelișul tumorii este distrus, asta fiind așa, o explicație minimă…..Am făcut două ședințe, după care m-am întors în țară”, povestește Carmen.

După acest tratament Carmen spune că se simțea foarte bine. ”Mi-am revenit aproape cu totul. Aveam energie, mă simțeam bine, mă puteam ocupa de cei mici. Mi-am făcut analizele, markerii tumorali mi-au ieșit perfect, chiar și medicii erau uimiți. Tumora mi se redusese la jumătate”, spune Carmen.

Boala a revenit

Totul a fost bine până în luna mai a acestui an când Carmen a început să se simtă rău. A mers la control și a aflat că boala revenise. ”Mă simțeam din ce în ce mai rău. am aflat de un computer tomograf la Oradea, un aparat care te scanează din cap până în picioare și îți arată unde e cancerul. Prin Casa de Asigurări de abia dacă m-ar fi programat la comisia oncologică în august și ei decideau dacă mă trimiteau la aparat sau nu. Așa că, cu ajutorul fostelor mele colege, am reușit să strâng cei 4.500 de lei necesari pentru investigație. Aceasta a arătat că boala s-a extins în oase, în plămâni. e bine totuși că nu e la organe vitale, la creier”, spune Carmen.

Tratament salvator

Carmen, prin cunoștințe care s-au tratata acolo, a aflat de o clinică, tot în Germania, care tratează cancerul prin metode alternative. ”Este vorba despre un tratament prin care îți ridică temperatura corpului la peste 40 de grade. Astfel sunt atacate doar celulele canceroase, și distruse. Pe lângă asta ți se dă și alt tratament- vitamine, lucruri de acest fel care să ajute corpul să se regenereze. am vorbit cu oameni care s-au tratat acolo și au avut rezultate bune”, spune Carmen.

Doar că aceste tratamente costă în jurul a 25.000 de euro. Nu este o sumă extrem de mare, dar pe care familia lui Carmen nu o poate suporta singură. ”Ei mi-au cerut 18.000 de euro avans. O zi de spitalizare costă undeva în jur de 1700 de euro, aici intră tratamentul și cazarea. ei mi-au spus că se fac maxim 14 ședințe, dar depinde de fiecare cum reacționează. Dacă aș avea nevoie de 14 ședințe, totul ar ajunge la 25.000 de euro, aproximativ”, spune Carmen.

Și tocmai pentru că nu este o sumă foarte mare, dacă fiecare din noi ajută cu câte puțin, banii s-ar putea strânge foarte repede. Iar suma aceasta i-ar da șansa unei mame să își crească în continuare băieții și să îi îndrume în viață. Așa că haideți să ajutăm o familie să rămână împreună.

Conturile în care se pot face donații sunt deschise la Banca Transilvania pe numele Carmen Nicoleta Cioran.

EURO  RO44BTRLEURCRT00H0982201

LEI      RO40BTRL03301201H09822XX

 

 

 

 

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Desi a vazut ca fara chimioterapie a ajuns la metastaze,insista sa dea atatia bani pt tratamente inselatoare,de care n-a auzit nimeni. Macar daca ar apela la tratamente moderne stiintifice costisitoare, cum ar fi transfuzia de celule T, dar isi risca viata din prostie. Nu cu vitamina C se trateaza cancerul.