șoferi sibieni prinși beți la volan în trafic
FOTO: arhivă

Polițiștii sibieni au depistat încă doi șoferi băuți în trafic. Aceștia sunt din Avrig, respectiv Ațel.

„Marți dimineață, în jurul orei 09,30, pe DN 1, în afara localității Bradu, polițiștii rutieri au oprit pentru control o autoutilitară condusă de către un bărbat în vârstă de 55 de ani, domiciliat în orașul Avrig”, spune Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

În urma testării alcoolscopice a șoferului a rezultat o concentrație de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat. Avrigeanul a fost însoțit la o unitate medicală, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii nivelului de alcool în sânge, polițiștii întocmind dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Cu aceeași concentrație de alcool în aerul expirat, 0,55 mg/l, a fost depistat un alt conducător auto, în noaptea de 7 august, în jurul orei 03,30, în localitatea Ațel. Șoferul a refuzat recoltarea de probe biologice, în cauză întocmindu-se dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de refuz de recoltare de probe biologice în vederea stabilirii nivelului alcoolemiei în sânge.

Ultima oră

Comentariul meu