președintele iohannis invitat la casa albă pentru o întâlnire cu donald trump

Administrația Prezidențială a anunțat, marți seară că președintele Klaus Iohannis va face o vizită la Casa Albă din Washington, iar aceastaare loc la inițiativa președintelui SUA, Donald Trump.

„Președintele României, domnul Klaus Iohannis, va efectua în perioada 19-20 august a.c. o vizită la Washington D.C., la invitația Președintelui Statelor Unite ale Americii, domnul Donald J. Trump. Astfel, marți, 20 august a.c., va avea loc, la Casa Albă, întrevederea oficială a Preşedintelui României cu Președintele Statelor Unite ale Americii”, a transmis Administrația Prezidențială, într-un comunicat de presă remis MEDIAFAX.
Cei doi oficiali vor discuta despre întărirea Parteneriatului Strategic puternic și dinamic dintre România și Statele Unite ale Americii.
„Cu prilejul întrevederii, Președintele Klaus Iohannis și Președintele Donald J. Trump vor discuta despre întărirea și dezvoltarea în continuare a Parteneriatului Strategic puternic și dinamic dintre România și Statele Unite ale Americii, în toate dimensiunile sale, inclusiv în plan securitar și economic. Președintele României va evidenția, și cu această ocazie, faptul că țara noastră va continua să fie un partener strategic solid și un aliat responsabil și de încredere al Statelor Unite ale Americii, una dintre prioritățile politicii externe a României fiind consolidarea relației transatlantice și a securității spațiului euroatlantic”, mai transmite Președinția.
Președinția SUA a anunțat, marți, că Donald Trump se va întâlni pe 20 august, la Casa Albă, cu omologul său din România, Klaus Iohannis.

Ultima oră

Comentariul meu