foto individul care a hărțuit două sibience pe facebook, acuzat de furt de identitate de un artist

Individul care a hărțuit două tinere din Sibiu pe rețelele de socializare este acuzat de un artist din Constanța că i-a furat identitatea. Se pare că bărbatul din Cluj a furat toate datele despre artist, inclusiv pozele, a făcut conturi false și le-a abordat astfel pe fete. foto individul care a hărțuit două sibience pe facebook, acuzat de furt de identitate de un artist

Conturi false cu identitatea unui artist din Constanța
Tânărul din Constanța ne-a contactat și spune că a fost oripilat să vadă că acest individ a creat zeci de conturi false, cu numele și pozele lui, pe toate rețelele de socializare.

„Zeci de prieteni și cunoscuți mi-au scris: Vezi că un psihopat iți folosește pozele în conturi cu alt nume și terorizează o fată. Nu mă deranjează furtul pozelor, mă deranjează că, bazându-se pe identitatea mea, face rau oamenilor, chiar și mie personal, punându-mă într-o situație inconfortabilă”, spune tânărul.

CITEȘTE ȘI: FOTO Tânără sibiancă hărțuită de un individ – „Sibiul e mic. Te găsesc eu”

CITEȘTE ȘI: Încă o tânără amenințată de individul care a hărțuit o sibiancă – „Am asasini plătiți. Din toamnă mă mut la Sibiu”

Constănțeanul a luat legătura cu sibianca și cu cel care a hărțuit-o
După ce în presă au apărut conversațiile dintre două sibience și bărbatul care le hărțuia, văzând că i-a fost furată, practic, identitatea, constănțeanul și-a cerut scuze fetelor explicând situația. foto individul care a hărțuit două sibience pe facebook, acuzat de furt de identitate de un artist foto individul care a hărțuit două sibience pe facebook, acuzat de furt de identitate de un artist foto individul care a hărțuit două sibience pe facebook, acuzat de furt de identitate de un artist

„După ce am văzut ce se întamplă, am vorbit cu fata respectivă, am văzut din postările ei contul lui real (al hărțuitorului) și i-am scris că ne vom vedea în fața legii… M-a amenintat și când a văzut că se îngroașă gluma, mi-a spus: Domnule, dacă retrag pozele de pe facebook, retrageți și dumneavoastră plângerea împotriva mea?”, a povestit tânărul din Constanța.

CITEȘTEȘI: Bărbatul acuzat de hărțuirea a două sibience – „Nu le-am amenințat eu. Erau niște hackeri!”

foto individul care a hărțuit două sibience pe facebook, acuzat de furt de identitate de un artist foto individul care a hărțuit două sibience pe facebook, acuzat de furt de identitate de un artist foto individul care a hărțuit două sibience pe facebook, acuzat de furt de identitate de un artist foto individul care a hărțuit două sibience pe facebook, acuzat de furt de identitate de un artist

Individul ar fi încercat să se înscrie la școala de muzică a artistului constănțean
Constănțeanul spune că individul din Cluj a încercat să se înscrie la o școală de muzică unde el preda canto, în urmă cu aproximativ patru ani. Acesta presupune că bărbatul i-a furat identitatea ca să se „răzbune” că nu a fost primit.

foto individul care a hărțuit două sibience pe facebook, acuzat de furt de identitate de un artist
Contul fals creat de bărbatul din Cluj

„Trebuie să menționez că acest individ a încercat în urmă cu 4 sau 5 ani să vină să se înscrie la școala de muzică unde eu predam în acel moment canto, și evident că nu l-am primit deoarece nu se putea lucra cu el. Presupun că în semn de răzbunare sau frustrare, a încercat să facă aceste prostii bazându-se pe identitatea mea”, povestește constănțeanul.

„Să recunoască în online că el e cel care le-a hărțuit”
„Până nu o să recunoască personal pe rețelele de socializare că nu există nimeni în această poveste decât el și atât, eu o să fac tot posibilul să ajung cu el în fața legii, și le voi susține pe cele două fete în plângerile lor asupra acestui psihopat”, mai spune artistul.

Ultima oră

Comentariul meu