video foto sute de sibieni au venit să se închine la biserica de pe strada dealului, în ziua hramului

Sute de sibieni s-au închinat luni la icoana făcătoare de minuni, adusă la biserica de pe strada Dealului, de preotul Cătălin Dumitrean, chiar în ziua hramului. Duminică seara, curtea şi grădina bisericii au fost neîncăpătoare, când alte sute de enoriaşi au venit să se bucure de un concert cum rar se poate vedea, susţinut de cei din Cenaclul Lumină Lină, într-un proiect finanţat de Primăria Sibiu.

Zi de mare sărbătoare cu ocazia hramului Bisericii Sfântul Ioan Iacob Românul

Sute de sibieni s-au închinat luni, la icoana făcătoare de minuni adusă la Biserica Sfântul Ioan Iacob Românul, chiar în ziua hramului. Zilele acestea, oricine se poate închina şi ruga la Icoana Maicii Domnului din Kazan, Ucraina. video foto sute de sibieni au venit să se închine la biserica de pe strada dealului, în ziua hramului

Concert extraordinar susţinut de Cenaclul Lumină Lină

Proiectul „Lumină Lină” organizat de Parohia Spitale 1 impreună cu Parohia „Sfântul Ioan Iacob Românul” și Asociația filantropică Olivia s-a încheiat duminică, 4 august 2019, în Grădina de Vară a Bisericii „Sfântul Ioan Iacob Românul” de pe str. Dealului cu un concert de pricense și cântece patriotice pentru persoanele vârstnice din oraș. Pe scenă a fost Părintele Doru Gheaja, Părintele Cătălin Dumitrean, grupul Balada, împreună cu membrii Cenaclului Lumină Lină. Proiectul a fost cofinanțat de Primăria Sibiu. Acest concert a reunit atât copii, tineri, dar şi oameni în vârstă, adunaţi cu steaguri şi în costume tradiţionale.

Ultima oră

Comentariul meu