monstrul din caracal suspect de cel puțin o a treia crimă

Anchetatorii nu exclud o a treia victimă a criminalului din Caracal. Vineri seara s-a confirmat ADN-ul Alexandrei Măceșanu în oasele umane arse găsite la locuința lui Gheorghe Dincă. Potrivit ziare.com, anchetatorii ar avea informații că ar fi trei victime.

Alte fragmente de oase si probe biologice găsite  de anchetatori indică faptul că mai sunt alte două victime, în afară de Alexandra. Surse apropiate anchetei spun că există indicii că alte 20 de dispariții ar putea avea legatură cu Gheorghe Dincă.
Gheorghe Dinca a recunoscut, la sfârșitul săptămânii trecute, ca a ucis-o pe Alexandra și pe Luiza, o fată de 18 ani dispăruta în primăvară. Suspectul ar fi fost deasemenea audiat și în cazul unei a treia crime, potrivit ziare.com.
Audierea a avut loc după ce acasă la suspect s-ar fi găsit telefonul unei tinere, dispărută și găsita moartă îtr-un parc din Craiova. In acest caz este vorba despre Alexandra Goghez, o tânără de 17 ani, care a dispărut de acasă în 2015 și care a fost găsită moartă in parcul “Nicola Romanescu” din Craiova. Fata era decapitată și fusese jefuită si violată.

Ultima oră

Comentariul meu