mama din sibiu care și-a fiert copilul într-un cazan cu sodă caustică și-a refăcut viața departe de țară

În 2016 o știre îngrozea nu doar Sibiul, ci România. Tunde Otvos, o sibiancă din Zlagna, și-a topit băiețelul de patru ani în sodă caustică. Deși a recunoscut ce făcuse, femeia nu a făcut nicio zi de închisoare. La 14 ani a fost însă condamnat iubitul ei italian de atunci, cel care l-a și ucis pe băiețel.

Crima a avut loc în duminica Floriilor, în 2013, în satul Zlagna din judeţul Sibiu, unde Antonio Zaccagna locuia împreună cu concubina sa şi cu copilul acesteia. Atunci, bărbatul, „deranjat fiind de o manifestare isterică a minorului”, l-a dus în casă şi l-a lovit de mai multe ori la faţă şi în piept.

mama din sibiu care și-a fiert copilul într-un cazan cu sodă caustică și-a refăcut viața departe de țară
Tunde Otvos și italianul care i-a omorât băiețelul

În urma loviturilor puternice, copilului i s-a făcut rău, a vomat, iar în scurt timp s-a învineţit şi a murit.
Potrivit unui comunicat al Parchetului Tribunalului Sibiu, bărbatul a săpat o groapă în locuinţa sa, unde a pus corpul copilului, după care a mers la Târgu Mureş, de unde a cumpărat mai multe pungi cu sodă caustică. Când s-a întors acasă, el a „dezgropat cadavrul minorului, l-a pus într-un cazan pe sobă, a adăugat apă şi sodă caustică şi timp de mai multe ore a întreţinut focul cazanului până la momentul la care corpul minorului s-a transformat într-un lichid gelatinos”.

Procurorii afirmau că, pentru a şterge urmele crimei, bărbatul s-a dus cu maşina pe malurile râurilor Târnava Mare şi Mureş, unde a aruncat cazanul şi lichidul gelatinos.

Crima a ieşit la iveală în aprilie 2016, după ce mama copilului l-a denunţat pe iubitul ei.

Acesta a fost condamnat appi la 14 ani de închisoare. Mama băiețelului însă, deși a recunoscut că și-a ajutat concubionul să scape de cadavrul băiețelului, și că împreună l-au topit în sodă caustică, nu a plătit în niciun fel. Mai mult, ea a plecat în Germania, unde are o relație cu un bărbat. Femeia a luat-o cu ea și pe fetița pe care o are dintr-o altă relație.

mama din sibiu care și-a fiert copilul într-un cazan cu sodă caustică și-a refăcut viața departe de țară
Tunde Otvos si noul iubit

 

 

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Pt criminal doar 14 ani!!!!Strigator la cer ii dadeam pe viata sau cu moartea!Iar mamei nimic?????Pe bune ??Ce justitie avem?????Daca omora un copil de judecator gandeati mai mult!!!!?Mama merita cel putin 14 ani ma intreb cum poate trai cu constiinta asta ?