update video șoferul filmat cu molozul în mașină, în spatele aeroportului vine cu explicații

În ciuda mediatizării nenumăratelor cazuri în care se aruncă moloz ori în albiile râurilor, ori în pădurile sau zonele verzi din jurul Sibiului, unii dintre cei care vor să scape de astfel de resturi nu se învață minte. Și în loc să plătească pentru a arunca resturile în zonele destinate pentru așa ceva, preferă să polueze în continuare.

UPDATE Daniel Roman, șoferul filmat la volanul unei mașini care căra moloz, vine cu explicații în urma filmărilor cu el ce au fost făcute publice. Bărbatul spune că, la fel cum a explicat bărbatului care l-a filmat, căuta o groapă de gunoi. ”I-am spus omului că nu arunc gunoiul acolo, ci caut o groapă de gunoi. Doar că mi-am dat seama apoi că greșisem drumul. În loc să fac stânga pe Bieltz, am făcut dreapta. El mi-a spus că nu e nicio groapă de gunoi acolo. Păi am văzut și eu asta, așa că am plecat”, spune bărbatul.

Acesta explică faptul că molozul provenea dintr-o lucrare a Primăriei, așa că nu avea cum să arunce molozul la întâmplare. ”Eu am contract cu Primăria. Sunt firmă, nu așa, un muncitor care face lucrări…molozul era de la lucrările de pe Mihai Viteazu, de la scările din spatele bisericii. Cum să arunc eu gunoiul pe câmp, mai ales în spatele Aeroportului, că am avut și cu ei contract?. Căutam locul unde aruncă Terra building molozul. e un loc mlăștinos undeva pe prelungirea Zăvoi. Încă o dată spun, am greșit drumul, nu am aruncat acolo nimic”, spune Daniel Roman.

Știre inițială Un episod de acest gen a fost semnalat de cei e la Vreau să Zbor, care au postat pe pagina de Facebook un filmuleț în care, spun ei, au depistat doi sibieni care ar fi vrut să arunce moloz undeva în pădurea din spatele Aeroportului. Dar, pentru că au fost surprinși au inventat o scuză.

”Acest individ dorea să arunce gunoaie în pădure, in spate la aeroport.Cand a vazut doua masini care merg spre el, a urcat in masina si a parasit padurea. Am sunat la poliție, degeaba, nu vine nimeni. In final in fata telefonului au plecat, au mai facut o incercare pe drum dar am stat pe pozitie.SB-19-MCT. Later edit. A sunat dupa 30-40 minute politia locala. O doamna amabila a spus că nu au ce sa faca daca nu au apucat sa arunce nimic. Am înțeles de aici că „tentativa de viol asupra naturii” nu se pedepsește, ar fi trebuit să-i las sa violeze natura apoi sa adun probe si sa-i raportez.” este postarea celor de la Vreau să Zbor.

 

Ultima oră

Comentariul meu