gofm și-a încetat temporar emisia - scandal pe marginea licenței de la cna

GO FM a fost cel mai recent deschis post de radio local din Sibiu, în luna mai. După doar trei luni de la deschidere, și-a întrerupt emisia în FM, fără nicio explicație. Deocamdată radioul mai emite doar on-line.

UPDATE – Explicații oficiale de la goFM
Reprezentanții goFm au oferit detalii legate de încetarea emisiei în eter a postului de radio care emitea la Sibiu, pe 90,4 FM. Totul are legătură cu faptul că deținătorul licenței de emisie pe frecvența respectivă, a decis fără nici o explicație să rupă asocierea cu goNews Group (deținător goFM). Reprezentații goFM nu știu deocamdată când și cum o să se remedieze această problemă. În aceste condiții emisia în eter, pe frecvența de 90,4 FM a fost întreruptă, dar radioul emite on-line în continuare. VEDEȚI AICI punctul de vedere oficial al goFm.
CITIȚI ȘI: Explicații de la goFm legat de încetarea emisiei – Deținătorul licenței vrea să o vândă

ȘTIREA INIȚIALĂ
”Pentru că nu am fost de acord să vând Go Fm-ul la Radio Guerilla pe suma de 75.000 €, Marius Dumitrescu – AVE CONCRETE MEDIA emite în ilegalitate pe frecvența de 90,4 FM după ce, în urma cu câteva minute s-au auzit numai înjurături timp de 15 minute pe frecvența de 90,4 FM” este explicația pe care Laurențiu Sever Lup, proprietarul Go FM a dat-o ascultătorilor postului de radio, pe pagina lui de Facebook.

Go Fm are 15 colaboratori pe care sibienii i-au ascultat pe frecvența 90,4. Reprezentanții GO Fm acuză pe pagina de Facebook a radio-ului coproprietarul licenței de situația în care s-a ajuns. ”Vă ajută să vă spun ca “prietenul” cu care am deținut frecvența de la Sibiu ne-a înjunghiat o echipă întreagă de profesionisti radio și după ultimele lui declaratii se pare ca existe 2 alternative spre care se îndreaptă frecvența: Radio Guerilla (ultimul pret era 75.000 euro) sau Radio Galaxy (cu care există o colaborare a acestuia de ceva ani)?”, este răspunsul la o postare.

 

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. Fiti mai atenti la natura informatiilor transmise total nedocumentate: frecventa nu i-a fost retrasa pentru ca nici membrii Consiliului National al Audiovizualului nu au apucat sa se intruneasca, dar sa mai si ia act ca nu se emite la Sibiu, deja este utopie. Mai mult, goFM.ro emite in continuare in online si o face de circa 10 ani . goFM este o identitate prea puternica pentru radioul romanesc sa moara cand vor cativa jurnalisti locali ai Sibiului. 3 studiouri, va spune ceva ??