explicații de la gofm legat de încetarea emisiei – deținătorul licenței vrea să o vândă

Reprezentanții goFm au oferit detalii legate de încetarea emisiei în eter a postului de radio care emitea la Sibiu, pe 90,4 FM. Totul are legătură cu faptul că deținătorul licenței de emisie pe frecvența respectivă, a decis fără nici o explicație să rupă asocierea cu goNews Group (deținător goFM).

Reprezentații goFM nu știu deocamdată când și cum o să se remedieze această problemă. În aceste condiții emisia în eter, pe frecvența de 90,4 FM a fost întreruptă, dar radioul emite on-line în continuare.
”goFM.ro este o marca media statutara ce nu va ceda niciodata in fata presiunii comune a unor participanti media nationali ce sunt prezenti ca entitati radio.
Obtinerea licentei radio nr. R1073/07.06.2018 a stat la baza unui proiect radio serios, unic prin strategia sa in care include o echipa omogena ce face posibila in continuare emisia goFM si la adresa www.gofm.ro. Intreaga situatie conflictuala cu detinatorul licentei AVE CONCRETE MEDIA SRL (detinator si al postului de televiziune SUPER TV a carui filiala trebuia sa fie si in Sibiu) a aparut inca din seara zilei de 27 iulie 2019 cand, dupa o cadere a liniilor noastre de streaming ce nu au putut fi remediata nici pana acum de societatea AVE CONCRETE MEDIA”, spun cei de la goFm.

Deținătorul licenței vrea să o vândă pe 75.000 de euro la Radio Guerilla
”Dupa cum este cunoscut, intreg publicului goFM este obisnuit din partea noastra sa primeasca programe de calitate, iar aceasta situatie nerezolvata in timp optim, a dus la crearea unui conflict ajuns pe masa avocatilor goNEWS GROUP (detinator goFM si goNEWS) deoarece toata investitia a fost facuta de compania condusa si de Domnul Tiberiu Popescu, iar SC AVE CONCRETE MEDIA SRL nu detine decat licenta de emisie pentru frecventa de 90,4 FM. Desi se recunoaste din partea domnului Dumitrescu si prin documentele detinute ca s-a vrut extinderea produselor media create in timp, acesta a continuat sa poarte discutii (asa cum declara si el) cu Radio Guerilla, care, din spusele sale i-a oferit 75.000 de euro si cu fratii Nicolicea reprezentand Galaxy FM. Mai mult, in ultimele zile a aparut in ofertele Domnului Dumitrescu, chiar si colaboratorul sau, jurnalistul argesean Iulian UTA”, spune Laurențiu Sever Lup, de la goFm și goNEWS.

Radioul nu se desfințează – Emite on-line
”goFM.ro continua alaturi de echipa noastra formata din Florin Otrocol, Cosmina Dragus, Horatiu Weltmann, Dana Daba, Mark 1 One, Radu Coman, dr. Mihaela Stroe, Adi Mandrean, Hora, Daniela Sommer, Borco, Bianca Tudor, Emy Bernhard, Dana Vasiu si Florin Zaharie, sa prezentam programele noastre ascultatorilor goFM doar online pana la finalizarea discutiilor care ar trebui sa aiba loc intre SC GONEWS GROUP SRL (detinatorul echipamentelor, proiectului editorial, marcii si identitatii audio go) si SC AVE CONCRETE MEDIA SRL (detinatorul doar licentei de emisie pentru gofm pe 90,4 FM la Sibiu)”, mai spun cei de la goFM.
”goFM nu va accepta niciodata sa faca compromis exact acolo unde ne-am facut remarcati: calitatea programelor si unicitatea pieselor difuzate, iar din acest punct de vedere cu riscul de a nu ne mai auzi si in spectrul FM, ne asumam sa continuam pana la un viitor concurs de licente radio acest ideal si sa nu mai acceptam parteneri indoielnici ce nu-si asuma faptele si nu au respect pentru publicul caruia se adreseaza”, se mai arată în răspunsul remis către Ora de Sibiu, de către cei de la goFm.

Ultima oră

Comentariul meu