bărbatul acuzat de hărțuirea a două sibience - „nu le-am amenințat eu. erau niște hackeri!”
FOTO: Captură eran YouTube

Două fete din Sibiu au fost hărțuite pe rețelele de socializare de un tânăr din Cluj. În plus, au fost amenințate în repetate rânduri, dar și înjurate.

Răducu Năstase se apară: Nu le-am amenințat
În cazul ambelor fete, abordarea bărbatului a fost aceeași. Le-a întâlnit pe stradă, le-a cerut paginile de Facebook și Instagram, după care le-a solicitat prietenia. De la conversație la hărțuire a fost un singur pas însă.

CITEȘTE ȘI: Tânără sibiancă hărțuită de un individ – „Sibiul e mic. Te găsesc eu”

CITEȘTE ȘI: Încă o tânără amenințată de individul care a hărțuit o sibiancă – „Am asasini plătiți. Din toamnă mă mut la Sibiu”

Răducu Filipescu Năstase, tânărul care le-a abordat pe stradă și a vrut să se împrietenească cu ele ne-a contactat și spune că recunoaște că a vorbit cu ele, însă nu le-a amenințat și nu le-a înjurat niciodată. „Eu am vorbit cu una dintre fete în realitate, apoi i-am scris. Ea a zis că are iubit și nu vrea să vorbim și m-a blocat peste tot. Și nu i-am mai scris. Mesajele cu amenințări nu îmi aparțin”, spune Răducu Năstase.

Hackerii i-au spart contul
Așadar, Răducu Năstase spune că, odată ce fetele au refuzat să vorbescă cu el, a încetat să le scrie. Doar că, „niște copii care vor să îi facă rău” i-au creat conturi false, de Facebook, Instagram și YouTube, și le-au scris sibiencelor.

Întrebat de reporterul Ora de Sibiu cum anume au știut „copiii care vor să îi facă rău” că el s-a întâlnit cu fetele respective și că a conversat cu ele în mediul online, Răducu a menționat că respectivii au intrat în calculatorul lui și sunt „niște hackeri”. În plus, acesta bănuiește că un bărbat vrea să îi strice imaginea. „Eu acuz pe cineva. O persoană din Câmpu Lung m-a amenințat că se ocupă el de imaginea mea”, a menționat Răducu Năstase.

După ce Ora de Sibiu a relatat cele două cazuri în care fetele din Sibiu au fost hărțuite, Răducu Năstase spune că a luat legătura cu ele și și-a cerut scuze, menționând că profilul de Facebook de pe care au primit mesaj nu îi aparține.

Una dintre fetele hărțuite are însă altceva de spus. Într-adevăr, tânărul a contactat-o, însă i-a spus că îi pare rău pentru mesaje, dar era băut și nu și-a dat seama ce scrie.

bărbatul acuzat de hărțuirea a două sibience - „nu le-am amenințat eu. erau niște hackeri!”
Captură ecran/ Comentarii Facebook Ora de Sibiu

De altfel, bărbatul l-a contactat și pe iubitul uneia dintre fete. bărbatul acuzat de hărțuirea a două sibience - „nu le-am amenințat eu. erau niște hackeri!”bărbatul acuzat de hărțuirea a două sibience - „nu le-am amenințat eu. erau niște hackeri!” Redăm și dreptul la replică trimis de Răducu Năstase pe adresa redacției.

„Bună dimineața mă numesc Năstase Filipescu Răducu am văzut pe siteul dumneavoastră numeroase articole mincinoase care aduc în centrul atenției persoana mea.

Țin să vă menționez că eu nu am nicio legătură cu amenințările către domnișoarele în cauză un anumit domnul se folosește de numele meu și creează conturi false atât de Instagram cât și de Facebook în care invocă pe nedrept persoana mea.

Aș dori să vă cer la modul cel mai serios încetarea oricărei asocieri între persoana mea și acest scandal care nu are nici o legătură cu mine doar pentru faptul că cineva îmi fura pozele și numele și eu pot să fac asta cu orice persoană în două minute nu cred că este nevoie de ceva Extraordinar.

Vă mulțumesc pentru înțelegere și Haideți să fim Onești scopul unui jurnalist este să informeze corect cetățeanu nu să îl manipuleze!!!!”.

Ultima oră

Comentariul meu