video nesimțire în trafic - șmecher de sibiu, pe contrasens în parcare. a făcut și scandal

Un sibian a uitat de regulile de circulație, dar și de bunul simț. S-a simțit superior față de ceilalți participanți la trafic și a intrat într-o depășire fără să îl intereseze că, din sens opus, venea o mașină. 

Un conducător auto a surprins, cu ajutorul unei camere de bord, o scenă din care reiese câtă nesimțire pot avea unii șoferi. Întâmplarea a avut loc miercuri, în jurul orei 10.00, în parcarea mall-ului din Sibiu, zona KFC.

Se pare că șoferul „șmecher” s-a enervat deoarece conducătorul auto al unei dubițe voia să parcheze. Și, fiindcă nu mai avea răbdare, după zeci de claxoane, s-a gândit să intre într-o depășire, chiar dacă din sensul opus venea o mașină.

Bărbatul care a filmat totul a postat imaginile video pe grupul Info Trafic Sibiu, alături de mesajul: „Pentru că tot îi place sa apară în filmele producție proprie în care el e smecher și amenință, am zis sa apară și în producții video independente. Îmi pare rău că nu era și audio pornit. După ce claxona ca dementul în spate, văzând clar ce făcea dubita, adică dădea voie unui Logan să iasă din parcare ca să poată ulterior el intra, după ce vedea că pe contrasens venea coloana de mașini, priviți ce face șmecherul. De obicei nu îmi pierd cumpătul și îi ignor, dar furia m-a determinat să încerc să îl blochez. Passatul negru din față (un domn respectabil cu care am schimbat două vorbe) însă l-a lăsat (n.r.: să treacă), intrând în ieșirea parcării kfc”.

YouTube video

Sibianul care a filmat întâmplarea a menționat că șoferul „șmecher” se încadrează într-o categorie clară. „Specimenele astea sunt cei care va depășesc în coloană la semafor, care vă apar în față în curbă pe Valea Oltului și care tot ei te amenință că sunt smecheri și au ceva relații”, a mai spus sibianul.

Sursa video: Info Trafic Sibiu

Ultima oră

Comentariul meu