gheorghe dincă, bănuit că făcea parte din anturajul unui traficant de persoane în italia

Informații tulburătoare despre criminalul din Caracal. Gheorghe Dinccă ar fi făcut parte din anturajul unui traficant de persoane. O româncă stabilită în Italia a povestit pentru Digi24 că membrii grupării promiteau tinerelor din România locuri de muncă, dar de fapt le duceau în străinătate și le obligau să se prostitueze.

Românca a povestit că traficanții de persoane racolau femei divorțate, despărțite de iubiți sau copile. Aceasta a menționat că Gheorghe Dincă nu numai că era prieten cu șeful grupării, ba chiar lucrau împreună. Totul s-a întâmplat în anul 2011. Femeia mai spune că membrii grupării promiteau tinerelor locuri de muncă, dar, de fapt, le duceau în Italia și le obligau să se prostitueze.

După anul 2000 Gheorghe Dincă a plecat, împreună cu soția și trei băieți, în Italia. Cunoscuții bărbatului spun însă că în străinătate acesta a intrat într-o relație intimă cu o româncă plecată tot din sudul țării, iar relația s-a încheiat brusc când Gheorghe ar fi fost prins încercând să abuzeze de fiica femeii. Aceleași surse susțin că omul a revenit în Caracal, după ce a primit interdicție timp de 5 ani să mai calce în Italia.

Sursa: Digi24

Ultima oră

Comentariul meu