foto tânără sibiancă hărțuită de un individ – „sibiul e mic. te găsesc eu”

O tânără din Sibiu este hărțuită, în repetate rânduri, de un individ din Cluj pe rețelele de socializare. Sibianca a cerut ajutorul prietenilor din mediul online, deoarece nu știe ce să mai facă în această situație. Aceasta a depus și plângere la Poliție.

Tânăra a postat, pe Facebook, mai multe capturi de ecran din conversațiile cu tânărul. Deoarece aceasta nu a dorit să discute cu el, individul a devenit extrem de insistent. Sibianca se simte hărțuită și se teme că bărbatul i-ar putea face rău, în condițiile în care a și amenințat-o. foto tânără sibiancă hărțuită de un individ – „sibiul e mic. te găsesc eu” foto tânără sibiancă hărțuită de un individ – „sibiul e mic. te găsesc eu”

De la conversație la hărțuire a fost un singur pas: neputând să accepte refuzul fetei, clujeanul a insistat până când tânăra i-a blocat profilul de Facebook. Doar că individul nu s-a lăsat și a continuat să îi scrie de pe diferite conturi, încercând, mai apoi, să dea de ea și cu ajutorul altor platforme media, precum Instagram și Youtube. foto tânără sibiancă hărțuită de un individ – „sibiul e mic. te găsesc eu”

Într-una dintre conversații, individul intitulat Radu C. Filip a și amenințat-o. „Nu încerca să mă blochezi pentru că Sibiul e un oraș mic și eu pot să găsesc pe cineva dacă vreau”, i-a scris bărbatul. foto tânără sibiancă hărțuită de un individ – „sibiul e mic. te găsesc eu” foto tânără sibiancă hărțuită de un individ – „sibiul e mic. te găsesc eu”

Pe Youtube a jignit-o și a amenințat-o din nou: „Măi, nesimțito, te rog frumos să mă scoți de la blocat (…) Sibiul e oraș mic”. „Am să te caut până îmi vei spune (n.r.: de ce nu vrei să vorbești). Crede-mă, nu ești prima persoană cu care fac asta, sunt multe altele care nu au scăpat”, mai scrie individul. foto tânără sibiancă hărțuită de un individ – „sibiul e mic. te găsesc eu” foto tânără sibiancă hărțuită de un individ – „sibiul e mic. te găsesc eu”

În urma acestor discuții, sibianca s-a speriat. Ea a depus și plângere la Poliție pe numele tânărului.

Radu C. Filip este destul de cunoscut. El a încercat să fie star, astfel că s-a prezentat la emisiunea iUmor, unde s-a intitulat „Freaky Boy”, și la emisiunea X Factor, unde își spunea „Casiano del Mar”.

Ultima oră

Participă la discuție

5 Commentarii

  1. Nu ai de unde sa stii cine e dezaxat pana nu schimbi cateva vorbe cu el. De obicei narcisistii sunt f periculosi, nu neaparat acel tip de narcisist care se “iubeste pe sine” si nu are nevoie de altcineva, ci aceia care se ingrijesc f mult de aspectul fizic si iau drept insulta orice semn de dezaprobare din partea oricui. Astia sunt “declansati” cel mai usor, si daca la o intalnire dai semne ca nu esti interesat/a atunci iese la suprafata adevara personalitate pentru ca pana atunci joaca rolul unui personaj a lá “Casanova”.

  2. Pai vezi Ana, trebuia sa depui plangere la politie nu sa-l ameninti in privat.
    Crezi ca monstrul de la Caracal nu a agresat alte femei inainte sa omoare?

  3. Si Eu am fost hartuita de individul respectiv. Eu sunt fata de care vorbea el in intro-ul de la iUmor “zeița blonda cu buze mov”. Îl cunoscusem personal și nu îmi părea un tip rău așa ca ii dădusem numărul de telefon și acceptasem sa ies la o cafea cu el. Din primele 5 minute am realizat ca ceva nu e in regula și am decis sa găsesc o scuza sa plec, mai ales ca era super insistent cu atingeri, când sa intram in local s-a aplecat in spatele meu sa se uite mai bine la fundul meu și vorbea doar aberații. După acea întâlnire am decis sa îl șterg de la prieteni și a observat instantaneu. A început sa ma sune și sa îmi dea mesaje insistent toată noaptea și când m-am trezit aveam nenumărate mesaje cu amenințări de genul “trebuia sa te violez când am avut ocazia” și ca ma va prinde și îmi va părea rău. Deoarece am realizat ca are ceva probleme mentale l-am amenințat doar cu poliția și un prieten polițist de-al familiei l-a speriat puțin după care m-a lăsat in pace o perioada. Dar au trecut 3 ani de atunci si încă îmi da cereri de prietenie de pe conturi false și recent a început sa încerce sa ma contacteze pe Instagram.

    1. Eu nu inteleg cum de toate fetele in general sunt atat de inconstiente cand iese in oras cu orice dezaxat. Adica pana mea nu aveti si voi niste reguli personale dupa care actionati? Iesiti asa cu orice nebun care va cere numarul de telefon pe strada?