bărbatul care a agresat sexual o fetiță în terezian nu mai e în arest - a fost eliberat
foto: arhivă

În timp ce România colcăie în urma cazului Caracal, la Sibiu, marți, ar fi putut avea loc o tragedie asemănătoare. Un bărbat de 67 de ani a încercat să ia de lângă sora ei o fetiță de 7 ani. Intervenția celor care au trecut prin zonă a făcut ca bărbatul să nu plece cu fetița, dar asta numai după ce agresorul a lovit câțiva martori. Dar, în urma unui astfel de întâmplări, în care a fost implicat un individ evident periculos,procurorii sibieni l-au lăsat în libertate, fără a institui nicio măsură preventivă împotriva lui.

VEZI AICI TOATE DETALIILE ÎNTÂMPLĂRII

După incident bărbatul de 67 de ani a fost imobilizat de un echipaj de poliție care trecea pe strada Lungă, locul unde s-a petrecut totul.

Bărbatul a fost dus la sediul IPJ pentru audieri și reținut pentru 24 de ore. A fost prezentat apoi procurorului de pe lângă Judecătoria Sibiu care nu a considerat necesar să prezinte mai departe cazul judecătorilor pentru a obține arestarea preventivă și a hotărât că bărbatul poate fi cercetat în libertate.

Așa că dosarul deschis pentru agresiune sexuală și loviri și alte violențe se desfășoară cu autorul în stare de libertate. Un autor care ziua în amiaza mare a vrut să ia o fetiță și s-a luptat cu martorii care au intervenit.

 

 

 

Ultima oră

Participă la discuție

5 Commentarii

  1. Cred ca este Vorba Despre același procuror care a lăsat in libertate pe ceilalți trei Hoți din stirea anterioară.ALTA JUNGLĂ…Cred ca o sa plecam din Țara asta sau să începem sa ne facem Dreptate singuri ca din cate vad Lege nu mai Exista…

  2. Ok, dacă cumva mai era nevoie, asta demonstrează că România are neapărată nevoie de un regim al armelor mult mai lejer. Oricum toți infractorii umblă cu pistoalele în buzunar, ba nu se sfiesc să-i și împuște pe polițiști dacă le stau în drum – îl mai țineți minte pe Marcel Lepa ?
    Singurii lipsiți de apărare sunt cetățenii care respectă legi. Pe noi ar trebui să ne apere autoritățile, dar e limpede că acestea nu sunt doar incapabile, dar nici măcar nu doresc să facă ceva pentru a asigura siguranța cetățenilor – dacă suni la 112 le ia o zi să ajungă, dacă prinzi tu infractorul ei îi dau drumul să-și vadă de nemernicii în continuare.
    Vrem să fim în siguranță ? Trebuie să ne-o asigurăm singuri !

  3. Imediat dupa revolutia din ’89, Vali Stelian canta ” Doamne, vino Doamne, sa vezi ce-a mai ramas din oameni”

    Procurorul… o fi om asta???/ In contextul cazului Caracal si a informatiilor privitoare la toti copiilor disparuti ai Romaniei despre care acum aflam mai multe informatii, acest individ, procuror de meserie, considera ca fapta libidinosului ala nu reprezinta atata interes pentru el (ca deh.. e vacanta judecatoreasca si nu ar prea merita eforut de a avea cazuri in lucru cand altii sunt in concedii ) si nici pentru un judecator. Care, hai sa fim seriosi, sunt dupa acelasi simtem jegos de indolenti. A se vedea cazul celor 4 talhari din Cisnadie (au talharit in amiaza mare , au povestit firul evenimentelor si au recunoscut faptele,dar judecatorul a decis ca nu prezinta pericol social).

    Unde au studiat acesti indivizi indolenti legile penale? Ce determina o stare de pericol social? Oare mai poti sa iti lasi copilul nesupravegheat 1 minut sau ii angajezi paza armata? Doamneee… vino sa vezi unde am ajuns!

    Imi dau seama prin prisma ultimelor evenimente din zona si din tara ca nu mai ai in cine sa te increzi, sa te bazezi: politie – ioc, 112 – doamne fereste, judecatori si procurori – te poti baza pe ei doar daca esti de partea infractorilor. Am ajuns …. rau de tot