video foto simona halep a fost decorată de președintele iohannis - a primit ordinul „steaua româniei”

Ceremonia de decorare a Simonei Halep a început, luni, la Palatul Cotroceni. Sportiva a primit Ordinul „Steaua României”, în grad de Cavaler. Președintele Klaus Iohannis a felicitat-o, pentru performanța de care a dat dovadă. video foto simona halep a fost decorată de președintele iohannis - a primit ordinul „steaua româniei”

„Avem în fața noastră o mare campioană care a oferit românilor nu doar momente de bucurie, ci și un exemplu de prețuit. Vă felicit din toată inima. Avem în fața noastră o mare campioană, care a oferit românilor nu doar momente de bucurie, ci și un exemplu de neprețuit. Dragă Simona Halep, Vă confer astăzi cea mai înaltă distincție a statului român ca recunoaștere și prețuire profundă pentru câștigarea prestigiosului trofeu de la Wimbledon, precum și pentru parcursul profesional de excepție de până acum. (…) Vă doresc să aveți parte de succes în tot ceea ce v-ați propus să faceți și să rămâneți la fel de atașată și fidelă valorilor în care credeți și pe care le promovați constant. De azi înainte, când spui Halep, spui România și când spui România, spui Halep!”, a declarat Klaus Iohannis, în cadrul ceremoniei de decorare a sportivei.”, a declarat Klaus Iohannis, la începutul ceremoniei, după intonarea imnului național.

Președintele Klaus Iohannis a semnat, pe 26 iulie, decretul prin care a decorat-o pe Simona Halep cu Ordinul Național „Steaua României” în grad de Cavaler. video foto simona halep a fost decorată de președintele iohannis - a primit ordinul „steaua româniei”

Simona Halep a cucerit trofeul de la Wimbledon, sâmbătă, 13 iulie, după ce a trecut în finală de Serena Williams, scor 6-2, 6-2, într-o partidă care a durat doar 55 de minute. Pentru constănțeancă a fost al doilea titlu de Mare Șlem din carieră, după cel de la Roland Garros, din 2018.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Propaganda ieftina pentru Iohannis facuta acum in preajma alegerilor. Simona trebuia decorata atunci cand a fost locul unu in lume nu acum cand ii locul 4. Oricum ea este un simbol pentru tara noastra si politicienii incearca sa profite din plin facandu-si poza cu ea.