tarzan de sibiu – un individ sare pe mașinile sibienilor și se maimuțărește

Un individ le dă bătăi de cap sibienilor de mai bine de doi ani de zile. Oamenii l-au numit „Tarzan”, fiindcă are obiceiul de a sări pe mașinile lor, fie că sunt staționate, fie că se află în mers.

Tarzan – individul din Sibiu care sare pe mașinile oamenilor
Un cititor al Ora de Sibiu a semnalat acest caz, spunând că se numără printre persoanele terorizate de acest bărbat. „Tarzan, așa îl știe lumea… S-a urcat pe capota mașinii mele în fața unui magazin alimentar de pe Vasile Aaron. Am ieșit din mașină să îl determin să coboare, dar m-a amenințat cu o piatră pe care a zis că o aruncă în geamurile mașinii… M-am enervat și am vrut să mă iau de el, dar au sărit oamenii să nu îmi prind mintea cu el, că e bolnav, că e nebun”, spune cititorul.

Potrivit cititorului, individul își face veacul în zona străzilor Ștefan cel Mare și Semaforului, însă a ma fost văzut și pe strada Ceferiștilor, acolo unde a speriat o femeie.
„Am fost martor la alt caz, cu o domană la volan care încerca să iasă dintr-o parcare din zona de vile de pe strada Ceferiștilor. Nu avea viteză, pentru că se asigura. In acel moment, Tarzan a văzut-o și s-a urcat direct pe mașină, s-a prins cu mâinile de stergătoare și s-a frecat de capotă! Doamna din mașină a încremenit de frică. Am strigat la el și m-am apropiat și doar atunci s-a dat jos și s-a tras înapoi vreo doi pași înjurând”, adaugă cititorul.

Cazul a fost semnalat la Poliția din Sibiu
Cititorul spune că după aceste întâmplări a sunat la Poliția Locală pentru a semnala cazul. „Polițiștii mi-au spus că ei nu pot să facă nimic atât timp cât nu-l prind în flagrant și că nu au ce să-i facă chiar daca-l prind”, spune sibianul.

Potrivit acestuia, Tarzan continuă de vreo doi ani încoace să se comporte astfel.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Baiatu asta face acelasi lucru de cand eram eu copil , ii plac alarmele la masini , are cel putin 15 ani de sarit pe capote ptr a porni alarma e muzica lui