agresoarea care a bătut o mămică pe stradă la sibiu, identificată - locuiește la șelimbăr

Femeia care a bătut o mămică pe stradă, luni, la Sibiu, cu o bâtă de baseball a fost identificată de polițiștii sibieni. Aceasta are 32 de ani și locuiește în Șelimbăr.

Sibianca agresată verbal și fizic, luni, pe stradă, în văzul copiilor, a depus plângere la poliție privind săvârșirea infracțiunilor de amenințare și lovire sau alte violențe imediat după bătaie. Aceasta a specificat în sesizare și numărul de înmatriculare al mașinii în care se afla agresoarea.

„La data de 29 iulie a.c., în jurul orei 11,00, prin apel 112, o sibiancă în vârstă de 35 de ani a sesizat dispeceratul I.P.J. Sibiu cu privire la faptul că, în timp ce se afla în municipiul Sibiu, în calitate de pieton, la intersecția străzilor Șureanu cu Semaforului, a fost agresată verbal și fizic de către o conducătoare auto care părea nemulțumită că apelanta, însoțită de doi copii în vârstă de 11 luni, respectiv 4 ani, traversa lent pe trecerea pentru pietoni. Imediat după primirea sesizării, autoturismul presupusei agresoare a fost dat în urmărire, iar în scurt timp polițiștii au identificat și persoana în cauză”, transmite Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

CITEȘTE ȘI: FOTO Mămică bătută pe stradă la Sibiu, de față cu copiii – Agresoarea, o șoferiță din Vâlcea

Agresoarea are 32 de ani, locuiește în Șelimbăr și a fost audiată cu privire la cele întâmplate.

În prezent se fac cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a situației de fapt astfel încât să fie aplicate măsuri legale în consecință. Cercetările sunt continuate la nivelul Poliției Municipiului Sibiu.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Inadmisibil așa ceva ! ! ! Fără carnet de conducere pentru toată viața ! ! !