VIDEO Revoltător – Un bărbat se masturbează la câțiva metri de intrarea în Urgența din Sibiu. Poliția știe de caz

Imaginile au fost furnizate de un cititor Ora de Sibiu. Acestea au fost filmate, luni 29 iulie și respectiv în urmă cu mai bine de trei luni. Bărbatul se masturbează la mai puțin de 50 de metri de intrarea la Urgența Spitalului Județean Sibiu. Deși cazul a fost reclamat încă din primăvară la poliție, nu s-a luat nici o măsură nici până în clipa de față

Cititorul spune că bărbatul din imagini nu este la prima ispravă de acest gen. Astăzi (n.r. – luni), l-a filmat în același loc unde se masturbase și în primăvara acestui an. Tânărul se masturba fără nici o jenă, chiar dacă pe lângă el se observă cum trece și o femeie. Mai trist este că atunci, omul a sesizat poliția municipiului Sibiu, dar oamenii legii nu au făcut nimic. ”Am sunat la poliție, dar echipajul de acolo a venit după aproximativ trei ore. Le-am arătat imaginile video și au zâmbit. Mi-au spus să sun la Poliția Locală că este mai degrabă de competența lor. Le-am și dat imaginile atunci.. Nu au făcut nimic”, ne-a povestit cititorul.
Luni, același tânăr a repetat isprava, fix în același loc. ”Nu mi-a venit să cred că a venit din nou. S-a masturbat și apoi a coborât scările ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Nu cred că e în toate mințile. Are așa o privire de om care nu e chiar normal la cap”, ne-a mai povestit cititorul.
Omul spune că este revoltat în special de faptul că poliția nu a luat nici o măsură. ”Cred că se așteptau să îl imobilizez eu. Altfel nu îmi explic. S-ar putea să aibă fantezii cu locul acela, pentru că pe acolo merg studentele de la Facultatea de Medicină.. Altfel nu știu de ce ar face așa ceva. Oricum nu e normal la cap. Sper ca măcar acum poliția să facă ceva, până nu se întâmplă vreo nenorocire”, a mai spus omul. Vă avertizăm că imaginile sunt cu impact emoțional și interzise minorilor.

https://youtu.be/p1xr2PAbTiQ

Ultima oră

Comentariul meu