mașina căzută în prăpastie pe transfăgărășan - șoferul a ignorat regulamentul de funcționare

Tinerii răniți în accidentul de duminică de pe Transfăgărășan nu aveau ce să caute pe acel drum pe timp de noapte. Reprezentanții Direcției Regionale Drumuri și Poduri Brașov anunță că, „în conformitate în Regulamentul de funcționare a DN7C – Transfăgărășan (AND 524/2015), articolul 4.1, circulația este interzisă pe timpul nopții între Bâlea Cascada (SB) și Piscul Negru (AG)”.

Permis suspendat și amendă pentru șoferii care merg pe Transfăgărășan pe timp de noapte
Șoferul autoturismului căzut în prăpastie pe Transfăgărășan a ignorat regulamentul de funcționare a drumului, potrivit căruia, pe timpul nopții, circulația între Bâlea Cascadă și Piscul Negru este interzisă. mașina căzută în prăpastie pe transfăgărășan - șoferul a ignorat regulamentul de funcționare

Dacă nu făcea accidentul, dar era prins că a condus noaptea pe Transfărăgăşan, lucru interzis prin lege, șoferului i se suspenda dreptul de a conduce timp de 60 de zile şi primea o amendă de la 6 la 8 puncte.

Starea răniților
În urma evenimentului rutier, cinci persoane au ajuns la spital. Un tânăr a fost transferat la Timișoara. mașina căzută în prăpastie pe transfăgărășan - șoferul a ignorat regulamentul de funcționare

„Cinci pacienţi au ajuns în cursul nopţii, trei bărbaţi şi două femei cu vârste de 18 şi 19 ani. Dintre ei, un bărbat de 18 ani a fost transferat la Timişoara, cu leziuni semnificative la nivelul corpului. Un bărbat este internat la Neurochirurgie cu tasare de vertebre şi fracturi costale, un alt bărbat este internat şi el la Neurochirurgie cu traumatism cranio-cerebral. Una din fete este în continuare în investigaţii, la Urgenţă, iar alta va pleca acasă cu recomandări medicale”, de declarat luni, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu, Decebal Todăriţă.

 

Ultima oră

Comentariul meu