echipă nouă la alde sibiu - ’’era nevoie de un suflu nou’’

Organizaţia judeţeană ALDE Sibiu şi-a desemnat noua conducere. Noul birou politic teritorial interimar ALDE Sibiu a suferit mari moficări, majoritatea membrilor fiind înlocuiţi.

Noul birou este format din preşedinte (Ovidiu Gheorghe Tocaciu), 9 vicepreşedinţi, 19 membri şi 6 membri supleanţi „Aceste măsuri au fost luate ca urmare a rezultatelor slabe obţinute la alegerile europarlamentare. Era nevoie de un suflu nou, de oameni care îşi doresc schimbarea, care cred în principiile ALDE. Eu sunt încrezător că vom avea rezultate foarte bune, am alături de mine oameni care chiar îşi doresc acest lucru şi le mulţumesc pe această cale”, spune Ovidiu Gheorghe Tocaciu, preşedintele ALDE Sibiu.
În cadrul şedinţei care a avut loc în 26 iulie, s-a făcut o analiză şi a birourilor locale. Toţi cei numiţi trebuie să-şi asume noul rol cu responsabilitate pentru a scoate un scor bun la alegerile locale, iar pentru acest lucru au nevoie de o echipă puternică. Aceştia trebuie să prezinte structura birourilor locale în termen de 10 zile, conform statutului.

Lista preşedinţilor interimari la conducerea următoarelor organizaţii municipale, orăşeneşti si locale:
1.Sibiu – Sora Violeta
2.Mediaş – Petrescu George
3.Cisnădie – Florea Gabriel
4.Tălmaciu – Drăghiţă Marcela
5.Axente Sever – Oltean Marius
6.Dârlos – Barancai Valeriu
7.Porumbacu de Jos – Gritu Gheorghe
8.Racoviţa – Popa Sorin
9.Organizația județeana de Tineret (TLDE) – Smedoiu Andrei
10.Organizația județeană de Femei (OFLDE) – Kruppa Daniela

Ultima oră

Comentariul meu