foto trei persoane printre care o fetiță, rănite într-un accident pe dn1 - un taxi a lovit o altă mașină

Accidentul a avut loc sâmbătă după amiază în jurul orei 13.00 pe Drumul Național 1, între Sibiu și Avrig. Fetița rănită va fi transportată la spital.

Evenimentul rutier a avut loc pe DN 1, între Bradu și Hula Bradului. Un sibian în vârsta de 46 de ani, aflat la volanul unui autoturism condus în regim TAXI spre Sibiu, se angajează într-o depășire neregulamentară fără să observe ca un alt autoturism, condus pe aceeași direcție în fața sa, virează la stânga, regulamentar, și a intrat cu acesta în coliziune.foto trei persoane printre care o fetiță, rănite într-un accident pe dn1 - un taxi a lovit o altă mașinăO fetiță din Avrig, în vârstă de 7 ani, pasageră în taxi, a fost transportată la spital conștientă.
’’SAJ trimite de urgență un echipaj de tip B la un accident petrecut pe Hula Bradului. Echipajul a asistat mai multe persoane implicate în accident, dar transportă la spital o fetiță de 7 ani cu fractură de humerus și excoriații’. SAJ Sibiu mai transporta la UPU Sibiu și un pacient de 65 de ani cu traumatism toracic”, spun cei de la SAJ Sibiu.foto trei persoane printre care o fetiță, rănite într-un accident pe dn1 - un taxi a lovit o altă mașinăIsu Sibiu anunță că intervenit de urgență cu două echipaje Smurd și un echipaj de pompieri. ”Momentan se acordă îngrijiri medicale pentru doi adulți și un copil, conștienți cu escoriații și contuzii” spun cei de la ISU.

Ultima oră

Comentariul meu