video foto crime înfiorătoare - două tinere au fost ucise și arse în niște butoaie

Crime macabre la Caracal. Două copile au fost omorâte și apoi arse într-un butoi de către un bărbat în vârstă de 57 de ani, care le luase la ocazie.

Situația de Caracal este absolut înfiorătoare. Două fete au fost ucise și arse, la diferență de trei luni de zile. Cele două aveau aceeași fizionomie. Anchetatorii vorbesc despre un criminal în serie.

YouTube video

Alexandra a fost luată la ocazie – De atunci nimeni nu a mai văzut-o
Alexandra a dispărut încă de miercuri, atunci când a fost luată la ocazie de criminal. Copila, în vârstă de 15 ani, a reușit să ia legătura cu autoritățile, întrucât a sunat de trei ori la 112. Aceasta le-a spus că se află într-o casă părăsită, însă cei de la Serviciul de Telecomunicații Speciale nu au putut găsi locația corectă a telefonului.

„Mă aflu într-o casă veche, aproape părăsită, iarbă în curte. Are doi câini lupi, e într-un service”, ar fi spus fata în apelul de la 112, potrivit unor surse din cadrul Poliției.  video foto crime înfiorătoare - două tinere au fost ucise și arse în niște butoaie

STS a furnizat o arie în Munții Apuseni și trei locații greșite.
„A fost un apel de la fata dispărută pe 24, ieri, cei de la STS ne-au transmis o arie în Munții Apuseni și trei locații greșite. Au mers cei de la IPJ Olt acolo și nu au găsit nimic. Cei de la Dolj care se aflau în zonă s-au implicat cu ce aveau. Așa au ajuns în zona locației respective și au văzut o mașină care fusese de câteva ori pe imagini. La șase dimineața au făcut perchezițiile și au găsit într-un butoi mai multe rămășițe umane cu niște inele, bijuterii. Rămășițele vor fi expertizate”, a declarat Georgian Drăgan, purtătorul de cuvânt al Poliției Române.

Rămășițe umane găsite într-un butoi
În urma perchezițiilor polițiștilor, în casa criminalului, care era mecanic auto, au fost găsite, într-un butoi, rămășițe umane și bijuterii. Rămășițele au fost trimise la expertiză. Cât despre bijuterii, acestea coincid cu cele pe care le purta Alexandra în ziua dispariției. video foto crime înfiorătoare - două tinere au fost ucise și arse în niște butoaie

Crimă identică, în urmă cu câteva lui
În urmă cu câteva luni, în aprilie, o altă copilă a fost dată dispărută. Mihaela a mers din Craiova cu o ocazie până la Caracal, pentru a lua bani de la mama ei, iar de atunci nu a mai fost găsită. Rămășițele fetei s-ar afla tot în curtea mecanicului, în butoi. Omul ar fi operat la fel. Ceea ce este halucinant, este faptul că fetele aveau aceeași fizionomie.

video foto crime înfiorătoare - două tinere au fost ucise și arse în niște butoaie
FOTO: B1.ro

Criminalul nu recunoaște nimic
Principalul suspect se numește Gheorghe Dincă, are 57 de ani și este tată a 3 copii. Fiica omului trăiește în Timișoara, iar băieții sunt plecați la muncă în străinătate. Aceasta nu recunoaște crimele. video foto crime înfiorătoare - două tinere au fost ucise și arse în niște butoaie

Moartea Alexandrei ar fi putut fi evitată?
Surse judiciare au precizat pentru MEDIAFAX că există indicii că polițiștii și procurorii din Caracal nu au gestionat așa cum trebuia cazul crimei fetei din Olt, în sensul în care, dacă anchetatorii ar fi avut indicii că fata este acolo, ar fi putut interveni direct, organizând un flagrant.

Potrivit surselor citate, polițiștii știau încă de noaptea, din jurul orei 11-12 locația exactă unde se află Gheorghe Dincă, însă nu au intervenit cu flagrant, ci au preferat să aștepte și să ceară autorizație pentru o percheziție dimineața.

Iohannis va cere în CSAT o anchetă privind modul în care s-a acționat la Caracal
„Președintele României, domnul Klaus Iohannis, este profund îndurerat de tragedia petrecută la Caracal și este revoltat de faptul că, din cauza unor disfuncționalități, autoritățile responsabile nu au reușit să salveze o adolescentă care și a pierdut viața în condiții dramatice. Circumstanțele în care a acționat criminalul trebuie clarificate de urgență. Președintele României va solicita în ședința Consiliului Suprem de Apărare a Țării, care va avea loc marți, 30 iulie a.c., o anchetă completă privind modul în care a acționat în acest caz fiecare instituție responsabilă”, transmite Administrația Prezidențială.

Ultima oră

Comentariul meu