foto mașină răsturnată la păltiniș - tânără de 19 ani rănită

O tânără de 19 ani din județul Vâlcea a fost rănită după ce mașina pe care o conducea s-a răsturnat. Fata a pierdut controlul volanului și a intrat într-un stâlp.

Potrivit polițiștilor, totul s-a petrecut în zona Vălari, înainte de Arena Platos. „O tânără în vârstă de 19 ani, din Vâlcea, în timp ce conducea un autoturism dinspre Păltiniș, a pierdut controlul directiei de deplasare într-o curbă la stânga și a intrat în coliziune cu un stâlp”, spune Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu. foto mașină răsturnată la păltiniș - tânără de 19 ani rănită

La fața locului s-au deplasat două echipaje SMURD.

„ISU Sibiu a intervenit de urgență cu 2 echipaje Smurd pe DJ 106A pentru acordarea asistenței medicale unei persoane de sex feminin, aproximativ 19 ani care s-a răsturnat cu autoturismul. Echipajul Salvamont Sibiu a acordat primul ajutor victimei până la sosirea echipajelor Smurd. Femeia a primit asistență medicală și a fost transportată la UPU Sibiu policontuzionată, cu traumatism cranio-facial și fractură deschisă membru superior”, spun reprezentanții ISU Sibiu.

Traficul este blocat total.

Ultima oră

Comentariul meu