final de săptămână cu evenimente alese la sibiu - ce facem în oraș

Weekend-ul acesta este înțesat de evenimente culturale- de la concerte la piese de teatru. Dar, nici petrecerile nu sunt lăsate deoparte, așa că toate gusturile sunt satisfăcute.

La Palatul Brukenthal are loc un concert organizat pentru a sărbători ziua Baronului Samuel von Brukenthal. Despre evenimentul care va începe la ora 11 se găsesc detalii AICI

La Biserica Evanghelică din Piața Huet începe la ora 12:20 concertul a la carte, devenit deja o tradiție a zilelor de vineri. Biletul de intrare este de 15 lei pentru adulţi, 10 lei pentru studenţi şi elevi, copiii sub 12 ani având gratuitate. În prețul biletului este inclusă și vizitarea turnului Bisericii. Biletele pot fi achiziţionate din chişocul aflat în Sacristia Bisericii.

Unul din cele mai frumoase evenimente găzduite de Muzeul în Aer Liber are loc în acest final de săptămână- Olimpiadei „Meşteşuguri artistice tradiţionale”. Detalii despre eveniment, AICI.

final de săptămână cu evenimente alese la sibiu - ce facem în oraș

Casa Artelor găzduiește East European Music Conference & Showcase Festival. Evenimentele încep în fiecare zi la ora 12.

Faust se joacă din nou în acest final de săptămână, la Fabrica de Cultură. Reprezentațiile de vineri și sâmbătă vor începe la ora 19 și durează aproximativ două ore jumătate. Spectacolul este prezentat cu supratitrare în limba engleză şi nu este recomandat celor sub 16 ani. Un bilet costă 40 și 50 de lei.

final de săptămână cu evenimente alese la sibiu - ce facem în oraș

Workshop-urile din Orașul artiștilor continuă și în acest weekend. Totul are loc în Piața Mică, iar programul se găsește AICI.

La Biserica Ursulinelor va avea loc sâmbătă, de la ora 18, un concert de muzică sacră. “LAUDATE DOMINUM” este recitalul mezzosopranei CLAUDIA CODREANU şi invitaţii ei, având la pian pe INNA ONCESCU. Un concert deosebit ca atmosferă tinerească, prin evoluţia soliştilor şi nu mai puţin sacru prin conţinut, repertoriul fiind ales din muzica clasică a genului şi interpretarea – de înaltă clasă, se va desfăşura la Biserica Ursulinelor (Str. Gh. Magheru, Sibiu), în 27 iulie 2019 cu începere de la ora 18.00.

Gala Tinerilor Interpreți va avea loc duminică, în Sala festivă a bibliotecii ASTRA, de la ora 17. Intrarea la eveniment este liberă.

Festivalul Filmului European aduce proiecții de excepție la Centrul Cultural Ioan Besoiu. Programul ultimelor zile, AICI

Stagiunea de Vară a Teatrului BIS a început deja, iar spectacole au loc în fiecare weekend. Programul AICI.

 

 

 

 

Ultima oră

Comentariul meu