consilier psd, acuzat că a criticat sibiul la antena 3, ca să facă campanie partidului

Viceprimarul Forumului Democrat al Germanilor din România (FDGR), Corina Bokor, l-a certat joi, în şedinţa Consiliului Local, pe consilierul Partidului Social Democrat (PSD), Tiberiu Mitrea, supărată fiind că acesta a criticat-o într-o intervenţie la Antena 3, dar şi în şedinţa anterioară, în care a preluat atribuţiile primarul Astrid Fodor, suspendată din funcţie de prefectul Adela Muntean. În replică, Mitrea nu i-a mai răspuns joi, viceprimarului FDGR, lăsându-şi un alt coleg din PSD, consilierul Ioan Stroe, să îl apere.

Viceprimarul FDGR, către consilierul PSD: „Sibiul are nevoie să puneţi umărul”

Viceprimarl Corina Bokor a răbufnit joi, la aproape o lună, după ce a fost criticată de social-democratul Tiberiu Mitrea: „Domnule consilier vă răspund acuma public, chiar dacă nu sunt în faţa Antenei 3. Ieşirea dumneavoastră este inexplicabilă. Aţi făcut afirmaţii care vin să dezinformeze în mod intenţionat cetăţenii, sibienii, şi asta ca să îndepliniţi o sarcină de partid. Aceste afirmaţii lovesc atât în Sibiu, cât şi în eforturile administraţiei publice locale. Avem proiecte implementate, clarificate şi în curs de implementare în toate domeniile pe care dumneavoastră le-aţi enumerat. Faptul că nu le cunoaşteţi este trist. Vă rugăm pe viitor să vă implicaţi mai mult în aceste proiecte. Sibiul are nevoie să puneţi umărul, nu să decredibilizaţi oraşul pentru a acumula puncte pentru partid.”

PSD-ul şi-a apărat consilierul 

Cel criticat, Tiberiu Mitrea, a preferat să nu-i dea replica joi, viceprimarului Bokor. A făcut-o colegul lui de partid, Ioan Stroe, care a explicat că nimeni nu a jignit pe nimeni.

PSD a cerut ca Sibiul să fie transformat într-un oraş inteligent

Gâlceava dintre PSD şi FDGR Sibiu a apărut după ce Mitrea (PSD) a spus în şedinţa în care Bokor (FDGR) a fost numită primar interimar, că îşi doreşte un „smart city” , cu tot ce implică. Adică accelerarea unor investiţii şi începerea altora.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Bine a făcut consilierul local ca a criticat-o ptr ca in Sibiu de 4ani nu se mai face nimic merge doar in jos . Orsul a început sa fie din ce in ce mai murdar, tot mai mulți cerșetori care te hărțuiesc și multe altele.