foto refugiul călțun plin cu gunoaie - salvamontiștii: „unii turiști nu au educație”

Salvamontiștii sibieni din Bâlea Lac au efectuat o patrulare la refugiul Călțun și au avut o surpriză neplăcută. Tot locul era plin cu gunoaie, aruncate de turiști fără bun simț.

„Echipa de salvatori montani din Bâlea a efectuat o patrulare preventivă la Refugiul Călțun și a constatat că educația montană lipsește cu desăvârșire, la fel ca bunul simț!”, scriu salvamontiștii pe Facebook. foto refugiul călțun plin cu gunoaie - salvamontiștii: „unii turiști nu au educație” foto refugiul călțun plin cu gunoaie - salvamontiștii: „unii turiști nu au educație”

Doi saci mari de gunoi au fost scoși din refugiu. În plus, nesimțirea a atins cote mai înalte. Turiștii au transformat lateralul și spatele refugiului în toaletă publică. foto refugiul călțun plin cu gunoaie - salvamontiștii: „unii turiști nu au educație” foto refugiul călțun plin cu gunoaie - salvamontiștii: „unii turiști nu au educație”

„Dorim sa vă readucem aminte că Refugiul Călțun este o bază a Serviciului Public Salvamont Sibiu, iar cazarea în incinta acestuia este destinată doar persoanelor aflate în dificultate în caz de vreme rea! Restul turiștilor vor fi nevoiți să campeze la cort sau să-și calculeze corect itinerariul pentru a ajunge la cabanele montane. De asemenea vă rugăm să nu vă lăsați gunoaiele pe munte”, transmit salvamontiștii sibieni.

Ultima oră

Comentariul meu