fostul soț al corinei chiriac a murit - de câțiva ani locuia la gura râului

Virgil Anastasiu, care a fost căsătorit cu Corina Chiriac între 1993 şi 1997, a murit, luni, la vârsta de 68 de ani. Acesta locuia de mai multă vreme la Gura Râului, județul Sibiu.

Virgil Anastasiu a terminat Insitutul de Marină Constanţa în 1983 şi a lucrat trei ani pe navele NAVROM. Apoi, în 1986 a decis să fugă de regimul comunist şi a ajuns în SUA, unde a ajuns rapid să conducă diverse companii, notează rtv.net, citat de wowbiz.ro.

S-a întors plin de energie şi de idei în România aducând investiţii americane. A dezvoltat numeroase companii, apoi a lucrat ca director sau consilier în Bucureşti la diferite instituţii. În 1992 a cunoscut-o pe cântăreaţa Corina Chiriac cu care a fost căsătorit între 1993 şi 1997. Virgil Anastasiu a lăudat-o mereu pe solistă: “Era cuminte, era casnică, avea grijă de gospodărie, mă aştepta cu mâncare caldă!”.

De câţiva ani, acesta s-a retras la Gura Râului, lângă Sibiu.

 

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Ce titlu fara respect… Ca si cum viata acestui om si suma realizarilor este ca a fost odata sotul doamnei Chiriac. Nici macar nu i-ati pus numele in titlul articolului.

    Rusine.