video foto zeci de saci plini cu gunoaie adunate din munții făgăraș - s-a intervenit cu elicopterul

Zeci de saci plini cu gunoaie au fost aduși cu elicopterul din golul Alpin, din Munții Făgăraș. Nesimțirea multor turiști a depășit, și de această dată, orice limită. video foto zeci de saci plini cu gunoaie adunate din munții făgăraș - s-a intervenit cu elicopterul

Acțiunea de strângere a gunoaielor s-a întins pe o perioadă de trei ani. O mulțime de voluntari au participat, pe parcursul mai multor zile, la adunarea deșeurilor aruncate în natură de turiști.

YouTube video

Marți, 24 de saci voluminoși au fost aduși cu elicopterul din munți și duși la groapa de gunoi. Actiunea a durat aproximativ două ore. A fost transportată o cantitate de aproximativ 5 tone de deșeuri de metal, conserve, plastic aruncate de turiști în timpul deplasării pe acești munți.

YouTube video

Printre cei care au adunat gunoaiele pe parcursul celor trei ani se numără: Asociația de Vânătoare Cocoșul de Munte, Cabana Podragu, primăria Arpaș și Clubul de Karate Viromet Victoria. De asemenea, au luat parte la acțiune elevi și profesori de la Colegiul Național Brukenthal Sibiu.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu