scandal mare la sibiu - o persoană înjunghiata cu cuțitul

Noaptea de sâmbătă spre duminică a fost ”plină” pentru doi sibieni. S-au șicanat, au băut, s-au bătut, s-au înjunghiat, au dat cu subsemnatul la poliție. 

Conform ziua-online.ro unul dintre sibieni a ieșit sâmbătă după-amiaza să adune pet-urile aruncate în jurul blocului. un vecin l-a văzut și l-a ironizat. Poate ca să se revanșeze, l-a chemat mai apoi la un pahar de tărie. doar că petrecerea s-a întins în noapte, iar cei doi au băut bine până când s-au luat la bătaie.

Un al treilea vecin a intervenit și l-a lovit cu un scaun în cap pe cel care mai devreme adunase pet-urile. Acesta supărat a pus mâna pe un cuțit și l-a înjunghiat.

La fața locului au ajuns apoi două echipaje ale poliției, iar bărbatul înjunghiat a fost transportat la spital, dar fără ca rănile să fie grave.

Cel mai grav însă este faptul că tot scandalul s-a petrecut în timp ce cele două fete minore ale gazdei se aflau în locuință și se pare că astfel de scene nu sunt străine de ele. Fetele locuiesc cu tatăl lor, pentru că mama este plecată în Anglia.

 

Ultima oră

Comentariul meu