modă cu personalitate la sibiu - ultimele creații din republica moldova și ucraina le găsiți la alianna - video si foto
Inaugurare Alianna Sibiu

Din dorința de a sublinia latura frumoasă a feminității, două tinere din Republica Moldova au deschis la Sibiu un showroom cu haine și accesorii pentru femei create de designeri din Republica Moldova și Ucraina.

Alianna a apărut din dorința de aduce pe piață hăinuțe și accesorii de nișă pentru femeile care vor să fie feminine și nu se tem să experimenteze, de aici și motto-ul lor: embrace your femininity, care este o invitație la asumarea deplină a feminității, un îndemn pentru fiecare femeie la a se  accepta și iubi. Pentru că doreau să fie parte din poveste au ales numele AliannA: Alina și Anna, având să afle ulterior că în latină și irlandeză numele semnifică copil drag, nobil și frumos.

YouTube video

 Feminitate și modernitate. Haine unice la Sibiu.

Scopul lor este să se detașeze de zona de cumpărături în masă și de aceea au adus pe piața din Sibiu cu haine și accesorii de nișă ale designerilor din Europa de Est, Ucraina și Republica Moldova a căror stilistică este diferită, astfel că au început  colaborarea cu patru creatori de modă.

Din Republica Moldova, brandul Katea Gri, fondat în 2015 de designerul Ekaterina Grigor. Ea face haine pentru tinerele și femeile îndrăznețe și care sunt foarte active. La ea, regăsim minimalism în croieli, linii foarte precise, pompoanele și paietele. În colecția actuală găsim rochii scurte și midi, cămăși, sacouri oversize, pantaloni scurți. Katea Gri este despre modern și feminin în același timp.

Lilia Ceaicovschi crează trenciuri unice cu o personalitatea nouă este deasemenea prezentă acum cu creațiile ei la Sibiu Trenciurile făcute de ea au finisaje excelente, culori puternice, de la bej, verde, rosu, mov, dar și detalii mici care le fac speciale. Creatoarea ne-a spus că ideea de a face trenciuri i-a venit după ce a citit un motto a lui Givenchy care crede că, “ pentru  a fi chic, o femeie n-are nevoie decât de un trenci, două costume și de un pulovăr de cașmir”. Givenchy e celebru pentru creațiile sale , dar și pentru colaborarea cu Audrey Hepburn din Mic dejun la Tifanny.

Ana Popova creatoare de accesorii și haine de casă (pijamale, neglijeuri) care sunt foarte cunoscute în lumea modei la nivel internațional este un al nume nou adus la Sibiu de Alianna. Bijuterille sunt făcute manual, din materiale foarte bune, în special mătase, cristale naturale de munte, lanț din bronz antichizat, și alte compoziții non-alergice. Interesant este că toate bijuteriile și hainele de casă se fac în Republica Moldova de oameni iscusiți și tot procesul de producție e controlat de ei.

Din Ucraina, Alianna aduce InsideU, care sunt pe piața de acolo din 2014. InsideU e o marcă fondată de două tinere din Kiev. Fiecare colecție a lor  este spectaculoasă și conceptul diferă de la un sezon la altul. Dacă iarna aceasta au făcut hăinuțe inspirate din Dior, și-au numit colecția Retrospective, pentru sezonul primăvară-vară au ales o stilistică diferită, Asian Style.

Colecția Asian Spirit pe care o puteți găsi și în Shoroomul AliannA este despre echilibrul frumuseții interioare și exterioare, despre spațiul individual petrecut cu tine însuți, despre uniunea dintre un Est mistic și spiritualizat și a unui Vest modern și rapid. O poveste despre o zi din viața unei gheișe moderne care găsește plăcere în lucrurile simple pe care le face zilnic.

Așadar, Alianna este pentru femeile și fetele care sunt active, dar care nu uită să se răsfețe și știu cât de importante sunt momentele de singurătate, sau de meditație. La Alianna vă veți descoperi  latura frumoasă, feminină, ludică, dar  în egală măsură în tendințele actuale.

”Noi vrem să ajungem la cât mai multe cliente și suntem conștiente că avem mult de lucru. Cu unii dintre designeri am obținut exclusivitate pe piața din România, deci produsele lor pot fi achiziționate doar prin intermediul nostru. Învităm toate femeile, nu doar clientele noastre, să experimenteze și să își asume pe deplin feminitatea, care se pierde din ce în ce mai mult în lumea modernă. Noi vom avea grijă să fim atente la nevoile lor și să aducem povești de care se vor bucura mult timp. Vă invităm, cu drag, să pășiți alături de noi în povestea Alianna, povestea frumuseții și a feminității” spune Alina Ciorba, fondator Alianna.

Magazinul se află pe Bulevardul Victoriei 32. Au și pagina de Facebook, unde puteți fi la curent cu toate noutățile, după ce le dați un Like.

Ultima oră

Comentariul meu