foto - video panică la meciul dinamo - u craiova. antrenorul neagoe a făcut infarct

Antrenorul lui Dinamo, Eugen Neagoe a ajuns la spital după ce în minutul 25 al meciului cu U Craiova, a leșinat pe banca tehnică. Neagoe a suferit o tulburare de ritm cardiac.

Surse medicale au precizat, pentru MEDIAFAX, că Eugen Neagoe este stabil și conștient. Medicii de la Spitalul Floreasca din Capitală l-au stabilizat după ce acesta a suferit o tulburare de ritm cardiac.
Antrenorul Dinamo, Eugen Neagoe, a avut nevoie de intervenţia medicilor în timpul meciului contra Universității Craiova.
Tehnicianul a leșinat pe banca de rezerve și o mașină de ambulanță s-a deplasat în faţa băncii echipei. Antrenorul a fost urcat pe targă şi dus ulterior la Spitalul de Urgență Floreasca din București. Jucătorii şi suporterii şi-au pus mâinile în cap. Cu câteva secunde înainte ca ambulanţa să intervină, Neagoe părea foarte palid, iar cei din staff îşi făceau griji pentru starea sa.
Există şanse ca stresul acumulat în toată această perioadă să-şi spună cuvântul. Fanii Craiovei i-au scandat numele lui Eugen Neagoe, în timp ce galeria lui Dinamo l-au înjurat în continuare pe Ionuţ Negoiţă.

YouTube video

Dinamo a pierdut cu 0-2 meciul.

Ultima oră

Comentariul meu