din ciclul „fără permis și cu mașini cu numere false” - capturile poliției sibiene din ultimele zile
FOTO arhivă

Polițiștii sibieni s-au aflat pe drumurile din județ în acest weekend, acolo unde au depistat zeci de șoferi beți, sub influența substanțelor psihoactive sau fără permis de conducere. Au fost constatate 29 de infracțiuni la regimul circulației, au fost reținute 42 de permise de conducere, dintre care 24 pentru conducere sub influența alcoolului, și au fost aplicate 530 de sancțiuni contravenționale în valoare de 150.000 de lei.

„La data de 19 iulie, în jurul orei 20,00, pe raza localității Jina, polițiștii au identificat un șofer care conducea un autoturism deși nu deține acest drept. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 27 de ani, din Poiana Sibiului”, spune Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

În plus, polițiștii au constatat că autoturismul condus nu este înmatriculat, iar numărul de înmatriculare de pe plăcuțele aplicate este fals. În cauză, s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, conducerea unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat, respectiv conducerea unui autovehicul cu număr de înmatriculare fals.

Pentru aceleași infracțiuni este cercetat un alt sibian, în vârstă de 32 de ani, după ce, tot în seara zilei de 19 iulie, în jurul orei 21,00, a fost depistat pe DN 1, în zona localității Săcel, la volanul unui autoturism neînmatriculat și cu număr de înmatriculare fals. Pentru că bărbatul nu deține nici permis de conducere, pe numele său s-a deschis dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, conducerea unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat, respectiv conducerea unui autovehicul cu număr de înmatriculare fals.

Ultima oră

Comentariul meu