vremea, la începutul săptămânii viitoare. va fi schimbătoare

Duminică vremea este caniculară în majoritatea regiunilor țării. La fel va începe și săptămâna viitoare, dar din a doua zi se va schimba radical, scriu stirileprotv.ro

Luni se face şi mai cald, iar pe la prânz aşteptam canicula şi zăpuşeala mare. Abia către seară apar norii de ploaie. Aversele vor fi zdravene, cu descărcări electrice şi răbufniri ale vântului.

Marţi, situaţia se schimbă tranşant. Temperaturile pierd vreo şapte grade, norii persistă şi vor lăsa alte ploi.

Şi miercuri o să avem vreme schimbătoare, înnorări persistente şi ceva ploi. Vântul rămâne activ, iar temperatura se menţine pe la 28 de grade.

La munte, duminică se anunţă vreme caldă şi frumoasă. După prânz, şi în special la apropierea serii, vor fi ceva condiţii de ploaie, dar pe zone restrânse.

Luni dimineaţa prindem timp frumos, temperaturile rămân destul de mari, însă mai târziu, instabilitatea creşte şi ploile vor fi consistente. Se pot aduna cantităţi mari de apă într-un timp foarte scurt.

Marţi avem vreme mai rece, multă instabilitate şi averse la nivel local. Se mai pot acumula cantităţi importante de apă.

Miercuri, soarele se arătă cu mai multă generozitate, dar mai vin şi ceva nori de ploaie. Vântul va fi nervos, iar temperaturile se menţin modeste.

La mare, găsim nori de vreme bună, un vânt insistent şi temperaturi plăcute, deocamdată. Astăzi vor fi 28…29 de grade în aer şi vreo 24 de grade în apa mării.

Şi luni prindem vreme de plajă, dar se încălzeşte binişor şi apare disconfortul la orele prânzului. În noaptea următoare se anunţă şi ceva ploi: scurte, dar zgomotoase.

Marţi o să avem vreme amestecată, temperaturi în scădere, nori din când în când şi averse trecătoare.

Miercuri zărim soarele destul de mult timp, însă vor mai fi şi condiţii de ploaie. Maximele mai pierd câteva grade.

Ultima oră

Comentariul meu