video foto - trafic infernal pe dn1 și dn7. se circulă bară la bară de la șelimbăr la tălmaciu

Traficul la ieșire din Sibiu către Valea Oltului se desfășoară bară la bară duminică după-amiaza. Așa că dacă aveți drum pe acolo ar fi mai bine să amânați plecarea sau să reconfigurați traseul.

Sensul de mers către Valea Oltului aproape că este blocat. Mașinile se întind pe o coadă ce ține de la fostul Extaz până la Veștem. Așa că nervii șoferilor sunt întinși la maxim.

video foto - trafic infernal pe dn1 și dn7. se circulă bară la bară de la șelimbăr la tălmaciu video foto - trafic infernal pe dn1 și dn7. se circulă bară la bară de la șelimbăr la tălmaciu video foto - trafic infernal pe dn1 și dn7. se circulă bară la bară de la șelimbăr la tălmaciu

Nici pe sensul către Sibiu lucrurile nu satu mai bine. Se circulă cu maxim 20 de kilometri la oră, atunci când efectiv se mișcă mașinile. Aplicațiile de trafic arată că 6 kilometri vor fi parcurși în 25 de minute.

video foto - trafic infernal pe dn1 și dn7. se circulă bară la bară de la șelimbăr la tălmaciu video foto - trafic infernal pe dn1 și dn7. se circulă bară la bară de la șelimbăr la tălmaciu video foto - trafic infernal pe dn1 și dn7. se circulă bară la bară de la șelimbăr la tălmaciu video foto - trafic infernal pe dn1 și dn7. se circulă bară la bară de la șelimbăr la tălmaciu

YouTube video

În aceste condiții, ca să nu petreceți cel puțin o oră în plus prinși în trafic, dacă aveți drum prin zonă ar fi bine să plecați mai târziu, iar dacă acest lucru nu este posibil, alegeți măcar o altă rută.

 

Ultima oră

Comentariul meu