video foto dăncilă: nu îmi e teamă protestarii din sibiu. sunt deschisă la dialog

Premierul Viorica Dăncilă, lider al PSD, a declarat sâmbătă seara, că nu i-a evitat pe cei 20 de protestari care au scandat lozinci împotriva sa în faţa clădirii unde au avut loc alegerile în organizaţia judeţeană şi că este deschisă să dialogheze cu manifestanţii în mod civilizat, fără jigniri. Dăncilă a spus că ea a intrat pe intrarea principală la „Ion Besoiu” şi protestarii au stat la intrarea secundară şi că din această cauză nu s-au întâlnit.

Dăncilă: Nu îmi e teamă

„Am văzut că a ieşit în spaţiul public, că am intrat pe o intrare laterală, că mi-a fost teamă, că au fost 20 de persoane, care au protestat aici, la această locaţie. Nu. Am intrat pe intrarea principală. Acolo era intrarea principală. În partea laterală au stat cei care au protestat. Să ştiţi că am avut dorinţă de dialog şi am întrebat dacă vor ceva, dacă vor să vorbească, să solicite ceva. Nu au vrut nimic. Ca de obicei, au fost câteva persoane care s-au obişnuit şi care cred că jignirile sau care ţipă mai tare este constructiv pentru această ţară, pentru acest judeţ”, a declarat premierul Dăncilă, sâmbătă seara, la conferinţa de presă.

Dăncilă: Protestul nu face bine judeţului Sibiu şi României

Dăncilă apreciază că protestul făcut de cei 20 de manifestanţi, sâmbătă, lângă clădirea unde aveau loc alegeri în PSD Sibiu, nu face bine judeţului. „Eu ştiu că aici la Sibiu sunt oameni oneşti, sunt oameni paşnici, sunt oameni care preferă dialogul, sunt oameni pe care îi apreciez foarte mult. Şi cred că astfel de manifestări nu fac bine judeţului respectiv pentru că, cred că în România trebuie să aducem normalitatea. (…) Trebuie să dăm dovadă de respect, pentru că respectul impune respect. Noi întotdeauna am arătat că ştim să respectăm şi ştim să ne comportăm şi nu este normal ca 20 de persoane să fie cele care să facă regula şi efectiv să distrugă o imagine. Eu am încredere că aici, la Sibiu oamenii sunt altfel. Cunosc foarte mulţi oameni de la Sibiu. Am mulţi prieteni aici şi îi apreciez foarte mult. Deci, revin, nu a fost teamă. Nu îmi este teamă”, a precizat Viorica Dăncilă.

20 de protestari au scandat împotriva lui Dăncilă

Un număr de 20 de protestari au manifestat în faţa Centrului Cultural „Ion Besoiu” din Sibiu în timp ce aveau loc alegeri în PSD Sibiu. Preşedintele PSD Sibiu a rămas în funcţie ministrul Turismului, Bogdan Trif, în urma alegerilor de sâmbătă, fiind unicul candidat la această funcţie. Premierul Viorica Dăncilă a fost însoţită la Sibiu de preşedintele executiv, ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, vicepreşedintele PSD, Roxana Mânzatu şi secretarul general al partidului, Mihai Fifor. Toţi au intrat în clădire pe intrarea principală, în timp ce presa şi delegaţii au intrat pe intrarea laterală.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. De votat, voi vota tot un om care impune respect, care este respectat in lume, dar cand vad pe acest individ in poze, imi vine sa îi spun-dute acasa mai baiete, betivanule, tie iti place sa iti jicneasca cineva nevasta? Acest individ este protestatarul de serviciu de prin Sibiu.Cine il stie si îl cunoaste, ce ii zice?Nevasta-sa nu îi atrage atentia?