foto accident grav între sibiu și vâlcea - doi morți și șase răniți

Accidentul s-a produs sâmbătă dimineață pe DN 7 pe raza localității în Călimănești este vorba de un evenimentul rutier în care sunt implicate de un tir și un autoturism.

UPDATE
Șoferul autoturismului Volkswagen a adormit la volan iar mașina a intrat pe contrasens unde sa lovit frontal de un tir cimentruc. Persoanele decedate sunt un bărbat și o femeie, cetățeni moldoveni rezidenți în Germania.
Pentru evitarea zonei blocate se poate merge pe ruta ocolitoare DJ 703L.

Știrea Inițială
„La data de 20.07.2019, ora 6.45 am fost sesizați prin SNUAU 112, cu privire la fapul ca pe DN 7, raza localiatii Calimanesti – Seaca s-a produs un eveniment rutier solat cu 6 victime dintre care de doua persoane au decedat”, anunță IPJ Vâlcea.foto accident grav între sibiu și vâlcea - doi morți și șase rănițiÎn zona respectivă a avut loc un accident între un tir cimentruc și un autoturism.foto accident grav între sibiu și vâlcea - doi morți și șase rănițifoto accident grav între sibiu și vâlcea - doi morți și șase rănițiPolițiștii din cadrul Serviciului Rutier Vâlcea sub coordonarea șefului serviciu efectuează cercetarea la fața locului pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului.

Ultima oră

Comentariul meu