weekend cu evenimente frumoase la sibiu - ce facem în oraș

Weekend-ul care începe este numai bun pentru relaxare la evenimentele organizate în Sibiu. Nu se anunță a fi foarte călduros, așa că o plimbare prin Muzeul ASTRA, unde sunt din nou pregătite surprize, ar fi numai bună.

Dar, înainte de asta, seria evenimentelor este deschisă de concertele a la carte de la Biserica Evanghelică din Piața Huet. Concertul începe la ora 12:20. Biletul de intrare este de 15 lei pentru adulţi, 10 lei pentru studenţi şi elevi, copiii sub 12 ani având gratuitate. În prețul biletului este inclusă și vizitarea turnului Bisericii. Biletele pot fi achiziţionate din chişocul aflat în Sacristia Bisericii.

Vineri și sâmbătă, de la ora 19, Faust se joacă din nou la Fabrica de Cultură. Spectacolul are o durată aproximativă de două ore, este prezentat cu supratitrare în limba engleză şi nu este recomandat celor sub 16 ani. un bilet costă 40 și 50 de lei.

weekend cu evenimente frumoase la sibiu - ce facem în oraș

Stagiunea Teatrului de Balet din Sibiu se încheie vineri, cu un spectacol în Piața Mare. Va începe la ora 21, iar detalii se găsesc AICI.

Sâmbătă, tot în Piața Mare, de la ora 20:30, va începe un concert dedicat muzicii ușoare românești. Printre cei care urcă pe scenă sunt Dida Dragan, Corina Chiriac, Luminita Anghel, Monica Anghel, Gabriel Cotabita, Grupul Vocal Acapella, George Miron. Detalii AICI.

Pe tot parcursul finalului de săptămână în Muzeul ASTRA olari din toată țara vin să își expună lucrările, dar și să le arate celor dornici cum se modelează lutul. Vor fi și preparate tradiționale, așa că meniul e complet. Detalii AICI.

weekend cu evenimente frumoase la sibiu - ce facem în oraș

Iubire cu năbădăi” se va juca duminică seara de la ora 19, al Teatrul Radu Stanca. spectacolul durează o oră jumătate, iar un bilet costă 20 și 25 de lei.

 

Ultima oră

Comentariul meu