stripăru reținut din nou de poliție - instanța însă l-a eliberat!
FOTO - Marius Crăciun - Profilul Public de Facebook

Aflat sub control judiciar într-un dosar în care este cercetat de trafic de droguri de mare risc (Detalii AICI), Marius Crăciun zis Stripăru, a fost săltat de mascați în după amiaza zilei de miercuri, de pe strada Doamna Stanca din Șelimbăr.

De parcă nu era îndeajuns că este cercetat într-un dosar de trafic de droguri de mare risc, dosar în care deja este pus sub control judiciar, Marius Crăciun, zis Stripăru a fost din nou săltat de către mascați. S-a întâmplat pe 17 iulie, în jurul orei 13.00, pe strada Doamna Stanca.
Marius Crăciun a fost acuzart că a intervenit într-o relație contractuală a unei amice de a sa. Aceasta a fost dată afară de la locul de muncă, în condiții legale, iar Stripăru s-a dus peste patron să îi dea banii datorați prietenei sale. Mai mult surse de încredere au explicat pentru Ora de Sibiu, că Stripăru i-a spus patronului că dacă nu îi dă banii, îl bate rău.
Joi după amiază însă Marius Crăciun a scăpat din arest, după ce o procuroare de la Tribunalul Sibiu a decis că nu e cazul ca Stripăru să fie reținut, deși, acesta era deja sub control judiciar într-un alt dosar – Detalii AICI.
În aceste condiții polițiștii l-au eliberat pe Crăciun.

Ultima oră

Comentariul meu