polițistul sibian reținut pentru trafic de influență, eliberat - ceranu vrea însă mai mult

Merișor Ceranu, fostul șef de cabinet al IPJ Sibiu, a petrecut în arest preventiv o lună și cinci zile, fiind acuzat de trafic de influență. În acest timp a încercat să fie eliberat, iar până la urmă a găsit ”înțelegere„ la judecătorii de la curtea de Apel Alba Iulia. 

Aceștia au dispus înlocuirea măsurii arestului preventiv cu cea a arestului la domiciliu. ”Admite contestaţia formulată de inculpatul contestator Ceranu Merişor, împotriva încheierii penale pronunţată de judecătorul de cameră preliminară din cadrul Tribunalului Sibiu în data de 9 iulie 2019 în dosarul penal nr. Dosar nr. 2020/85/2019/a1.1, pe care o desfințează și rejudecând cauza:. În baza art. 242 alin 2 C. proc. pen. raportat la art. 218 C. proc. pen., art. 202 alin. 1, 3, 4 lit. d C.proc.pen., dispune înlocuirea măsurii arestului preventiv cu măsura arestului la domiciliu faţă de inculpatul CERANU MERIŞOR, …. pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 16.07.2019 până la 14.08.2019, inclusiv”, se arată în încheierea de ședință.

Merișor Ceranu nu are voie să părăsească domiciliul fără încuviințarea judecătorilor. Dacă va încălca aceste reguli, se va întoarce în arest preventiv.

Fostul polițist însă se pare că are niște treburi rămase nerezolvate, pentru că vrea să iasă în oraș. el cere judecătorilor de la Tribunalul sibiu încuviințarea de a părăsi domiciliul. Cererea sa va fi judecată zilele următoare.

Ultima oră

Comentariul meu